Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

Ήττα από τον πρωτοπόρο ΑΠ Καστοριάς για τον Αριστέα

Στοπ στο νικηφόρο σερί των Παγκορασίδων του Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου, έβαλε την Κυριακή (4/2) ο πρωτοπόρος του Γ ομίλου ΑΠ Καστοριάς, καθώς επικράτησε στο γήπεδο του με 3-0 σετ, για την 12η αγωνιστική του αντίστοιχου ηλικιακού πρωταθλήματος.

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ (7 ισοπαλίες), οι παίκτριες του Αριστέα ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και δεν επέτρεψαν στις γηπεδούχες να επιβάλλουν το ρυθμό τους, οι οποίες στάθηκαν πιο τυχερές στο τέλος, κλέβοντας το σετ με 25-23.
Καταβεβλημένες από την προσπάθεια και απογοητευμένες από το αποτέλεσμα του πρώτου σετ, οι φιλοξενούμενες δεν απέδωσαν το ίδιο καλά στη συνέχεια, με συνέπεια να χάσουν εύκολα το δεύτερο σετ 25-12.
Στις αρχές του τρίτου σετ ο Αριστέας, έβγαλε αντίδραση μέσα στο γήπεδο και προηγήθηκε στα μισά του σετ με 13-12, όμως η προσπάθεια του έμεινε ημιτελής, καθώς ένα νεκρό διάστημα, έδωσε την ευκαιρία στις Καστοριανές, ,με μικρά σερί, να ξεφύγουν στο σκόρ και να κερδίσουν το σετ 25-18, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3-0.  

Διαιτήτριες: Στεργιοπούλου - Τζήμου
Σετ: 25-23, 25-12, 25-18.
ΑΠ Καστοριάς ( Παναγιώτα Φίλιου): Μακείδου, Χαλιβίδου, Μόλη, Σμαβοπούλου, Συτιλίδου, Γκαμπέση, Φωτοπούλου, Τζήμα, Κούλλα, Παναγιωτίδου, Κοκκαλένιου Θ., Σιαπάζη, Κοκκαλένιου Ε., Καταραχιά.
Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου (Νόπη Κούση): Κιοσέ, Μπαλι, Κατσουπάκη Μ., Γιώβη, Καπετανάκη, Θεολογίδου, Κατσουπάκη Ε., Μπαρτζώκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου