Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Ευχαριστήριο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας

Ο Διευθυντής Γεώργιος Συγκελάκης και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους συντελεστές που βοήθησαν, ώστε να οργανωθούν και να
πραγματοποιηθούν με μεγάλη επιτυχία την προηγούμενη εβδομάδα στους χώρους του Σχολείου μας οι παρακάτω Σχολικές δράσεις.
1) Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων ο οποίος σε συνεργασία με τον σύλλογο «Επι.Ζω.» διοργάνωσαν και πραγματοποίησαν  ενημερωτικά σεμινάρια Α’  Βοηθειών για τους μαθητές της Ε΄ & ΣΤ΄ τάξεις τις πρωινές ώρες, αλλά και για τους μεγάλους (γονείς, Εκπαιδευτικούς κλπ) τις απογευματινές ώρες.
Επίσης απευθυνόμενοι σε όλους τους πολίτες οργάνωσαν και πραγματοποίησαν Πιστοποιημένο σεμινάριο ΚΑΡΠΑ «Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση με Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή (CPR/AED,ERC)»
  
2) Ευχαριστούμε την εταιρία “Dole” και το Ινστιτούτο Διατροφής, οι οποίοι ενημέρωσαν όλους τους μαθητές του Σχολείου για την Υγιεινή Διατροφή και την αξία της Μεσογειακής Διατροφής, μοιράζοντας μπανάνες στα παιδιά, αλλά και ένα πολύ χρήσιμο οδηγό προς Γονείς και παιδιά για την δημιουργία υγιεινών Σνακ.

3) Ευχαριστούμε το ΠΕΔΥ (3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας) και τις υπεύθυνες Ιατρούς για τη διενέργεια του Προγράμματος Προληπτικής Οδοντιατρικής  στους μαθητές των Α΄ & Β΄ Τάξεων του Σχολείου μας, ώστε να ενημερωθούν τα παιδιά για την σωστή στοματική υγιεινή, αλλά και οι γονείς για την κατάσταση των δοντιών των παιδιών τους.

4) Ευχαριστούμε την κα Μπαφίτη Άννα για την πραγματοποίηση του Προγράμματος «Ομότιμων Φίλων και Διαμεσολαβητών», το οποίο έχει σκοπό να ενισχύσει την αλληλεγγύη μεταξύ όλων των μαθητών, ανεξάρτητα από την καταγωγή τους.

5) Τέλος θέλουμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στις δύο ομάδες μαθητών και την καθηγήτρια πληροφορικής για την συμμετοχή και πολύ καλή παρουσία που είχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής που έγινε στην Κοζάνη.
Επίσης πολλά συγχαρητήρια και στους μαθητές του Σχολείου μας που διακρίθηκαν στον ίδιο διαγωνισμό συμμετέχοντας με την ομάδα του Πειραματικού Σχολείου Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου