Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Ευχαριστήριο από τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου

21 Μαρτίου. Εαρινή ισημερία. Ο ήλιος και το φεγγάρι, τα φωτεινά πλεούμενα του ουρανού, σε πλήρη ισορροπία. Ίσες δόσεις από σκοτάδι και φως. Όσοι βρέθηκαν προχθές το βράδυ στο ξενοδοχείο Bella Toumpa, ωστόσο, θα μπορούσαν να ορκιστούν πως η νύχτα έμοιαζε φωτεινότερη! 

Σε μια βραδιά που είναι πλέον θεσμός, η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου τίμησε την παγκόσμια ημέρα ποίησης. Σε μια κατάμεστη αίθουσα, ακούστηκαν ποιήματα και τραγούδια με θέμα το ταξίδι, ενώ πήραμε μια πρώτη γεύση από την έκθεση ζωγραφικής της Αγάπης Μαντζιώρη, τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν στις 29 Μαρτίου και ώρα 18:30, στο χώρο της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν ώστε να γίνει αυτή η βραδιά σημείο αναφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.  Το Δήμο Αμυνταίου, τη ΔΗ.Κ.Ε.Α., τον κ. Τριαντάφυλλο Κωτόπουλο, τους Φλώρους Εικαστικούς, το παράρτημα Αμυνταίου του Περιφερειακού Ωδείου Φλώρινας, το Μουσικό Γυμνάσιο Αμυνταίου, την ομάδα ανάγνωσης μαθητών Γενικού Λυκείου Αμυνταίου και κυρίως εσάς, που για ακόμα μια φορά σταθήκατε δίπλα μας και ανταποκριθήκατε με θέρμη στο κάλεσμά μας. 
Εις το επανιδείν. 
(Φωτογραφίες: Γιάννης Δέδες, Αγάπη Μαντζιώρη,  lexovitis.blogspot)
Με τιμή
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου