Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Δήλωση του Τομεάρχη Ενέργειας και Υποδομών του Μετώπου Νίκης για το φιάσκο του «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» στην Δ. Μακεδονία

Ο Τομεάρχης Ενέργειας και Υποδομών του Μετώπου Νίκης, κ. Μιχάλης Χριστοδουλίδης, με αφορμή το φιάσκο του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» στην Δυτ. Μακεδονία προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 

«Πριν καλά καλά ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έκλεισε, καθώς μέσα σε τρεις ώρες εξαντλήθηκε ο προϋπολογισμός για την συγκεκριμένη Περιφέρεια.
Έκλεισε για την Περιφέρεια της χώρας με τις δυσμενέστερες κλιματολογικές συνθήκες σε όλη την ελληνική επικράτεια, καθώς η συγκυβέρνηση δέσμευσε τον μικρότερο προϋπολογισμό για την ενεργειακή θωράκιση των κατοικιών.
Συγκεκριμένα, το ποσό των 6.6 εκατ. ευρώ από τα 280 εκατ. του προγράμματος, έναντι των 7.5 εκατ. ευρώ για τα νησιά του Αιγαίου.
Ο παραλογισμός των ιθυνόντων και η ψηφοθηρική εμμονή τους, οδήγησε στην κατανομή των χρημάτων με βάση τον πληθυσμό των Περιφερειών και όχι των κλιματικών δεδομένων σε συνδυασμό με το ΑΕΠ της κάθε Περιφέρειας.
Το φιάσκο του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ», δεν έχει τέλος».
Μιχάλης Χριστοδουλίδης 
Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός 
Σμήναρχος ε.α Διπλ. Μηχανικός Αεροσκαφών ΣΜΑ 
Ενεργειακός Επιθεωρητής 
Τομεάρχης Ενέργειας και Υποδομών Μετώπου Νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου