Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Στα βαθιά οι ξιφομάχοι του ΟΞΙΦ

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Στέργιου και του Νικόλα Τσώκα στο WESTEND BUDAPEST GP, το δυνατότερο Παγκόσμιο Κύπελλο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ξιφασκίας (FIE), στο οποίο συμμετείχαν 288 αθλητές από 46 χώρες!

Στον προκριματικό όμιλο ο Στέργιος εντυπωσίασε με 4 νίκες και 2 ήττες. Κέρδισε τον Κορεάτη, ΝΑ 5-4 τον Πολωνό WENGLARCZYK 4-3 , τον Ρουμάνο OPREA 5-3 και τον Ούγγρο KISS 5-2 και έχασε από τον Καζακστανό ALIMZHANOV 3-5 και από τον Κουβετιανό ALSHATTI 1-5. Στον αγώνα νοκ-άουτ για το ταμπλώ των 128 έχασε από τον Σουηδό STYMNE 7-15 καταλαμβάνοντας 165η θέση.
Ο Νικόλας, μακριά από τον καλό του εαυτό αποκλείστηκε από τους ομίλους. 
Πριν τους αγώνες οι αθλητές μας συμμετείχαν σε προπονητικό κάμπ μαζί με Ούγγρους, Αμερικάνους, Αργεντίνους, Χιλιανούς αθλητές.
Στους Αγώνες συμμετείχε ως Διεθνής Διαιτητής ο Στάθης Γεροσίδερης με παρουσία στους Τελικούς.
Το ερχόμενο σαββατοκύριακο οι αθλητές Στέργιος Τσώκας και Φίλιππος Γκώγκος θα συμμετέχουν στο κορυφαίο ραντεβού της χρονιάς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών στην Βερόνα της Ιταλίας. Στέργιος και Φίλιππος αγωνίζονται την Κυριακή 1 Απριλίου ανάμεσα σε 212 κορυφαίους αθλητές από όλο τον Κόσμο!
Το ερχόμενο σ/κ, επίσης, 9 μελή αποστολή του ΟΞΙΦ θα συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο -14 χρονών στο ξίφος μονομαχίας στην Σόφια. 
Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου