Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Τα αποτελέσματα του ΟΑΕΔ για την προκήρυξη ΣΟΧ 1/2018 και τις 478 νέες προσλήψεις

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει την απόφαση του  ΟΑΕΔ για κύρωση προσωρινών πινάκων κατάταξης υποψηφίων που υπέβαλαν αίτηση σύμφωνα με την ανακοίνωση ΣΟΧ1/2018, για πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας
με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Σύμφωνα με το παρακάτω πινάκα επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης τους.
Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο ΑΣΕΠ(Πυλίου 6, Αθήνα, τ.θ. 14307, τ.κ. 11510) και για να εξετασθεί, πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου είκοσι ευρώ (20€), που έχει εκδοθεί είτε μέσω της εφαρμογής του ηλεκτρονικού παραβόλου ( e-παράβολο), βλ. λογότυπο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΌ ΠΑΡΑΒΟΛΟ» στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) είτε από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.).
Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράφει τον κωδικό/αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων. Σε περίπτωση που η υποβληθείσα ένσταση γίνει δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο.

Απόφαση Διοικήτριας Κύρωση Πινάκων.

Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης ανά κωδ. θέσης.

Προσωρινός Πίνακας Επιλεγέντων.

Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου