Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Αστυνομικά Νέα



Συλλήψεις σε περιοχές της Φλώρινας για παράνομη απασχόληση -3- μη νόμιμων μεταναστών
Χθες (16-05-2018) μεσημβρινές ώρες σε περιοχές της Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, συνέλαβαν δυο (2) ημεδαπούς (37 και 53 χρονών), για παράνομη απασχόληση τριών (3) υπηκόων Αλβανίας (23, 28 και 52 χρονών), μη νόμιμους μετανάστες, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.
Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, ύστερα από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε αγροτικές περιοχές της Φλώρινας διαπιστώθηκε ότι, στην μεν πρώτη περίπτωση ο 37χρονος ημεδαπός απασχολούσε σε αγροτικές εργασίες δύο (2) υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας (23 και 28 χρονών), χωρίς αυτοί να κατέχουν την απαιτούμενη άδεια παραμονής και εργασίας στη χώρα, ενώ στη δεύτερη περίπτωση ο 53χρονος ημεδαπός απασχολούσε παράνομα σε κτηνοτροφικές εργασίες τον 52χρονο, μη νόμιμο μετανάστη.
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.


Σύλληψη 58χρονου στην Κρυσταλλοπηγή για υποκλοπή μεταφορικού έργου 
Χθες (16-05-2018) το μεσημέρι στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν 58χρονο ημεδαπό για υποκλοπή μεταφορικού έργου.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό και ιδιοκτήτη τον 58χρονο, διαπιστώθηκε ότι αυτός μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) επιβάτες έναντι κομίστρου.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής.

Συνελήφθη 28χρονος στην Κρυσταλλοπηγή σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για ένοπλη ληστεία 
Συνελήφθη χθες, (16-05-2018) το απόγευμα στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για ένοπλη ληστεία, δραστηριότητα που έλαβε χώρα το Νοέμβριο του 2017 στο Αμβούργο Γερμανίας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου