Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Υπογραφή Προγραμματικών Συμβάσεων έργων για γήπεδα 5χ5 στο Ξινό Νερό και στο Συνοικισμό Ανάληψης


Tην Πέμπτη 07 Ιουνίου 2018 υπογράφτηκε η Προγραμματική  Σύμβαση για το έργο  «Αντικατάσταση Συνθετικού Χλοοτάπητα στο Γήπεδο 5x5 Συνοικισμού Ανάληψης Δ.Κ. Αμυνταίου»  μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και του Δήμου Αμυνταίου, με τον  Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη και τον Δήμαρχο  Αμυνταίου κ. Κωνσταντίνο Θεοδωρίδη, παρουσία του Βουλευτή της Π. Ε. Φλώρινας κ. Κωνσταντίνου Σέλτσα και  του  Αντιδημάρχου κ. Ιωάννη Αβραμίδη.
To έργο προϋπολογισμού 31.002,24€ περιλαμβάνει αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα συνολικής έκτασης 960,00 m2  ενώ οι εργασίες που πρόκειται να υλοποιηθούν είναι  
-Αφαίρεση του υφιστάμενου συνθετικού χλοοτάπητα
-Προμήθεια, μεταφορά, τοποθέτηση, γραμμογράφηση και παράδοση προς χρήση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς. 
Το εν λόγω έργο θα  βελτιώσει την εικόνα και την ποιότητα  των  συγκεκριμένων αθλητικών εγκαταστάσεων και  θα συμβάλλει στην ασφαλή διεξαγωγή των αθλητικών δραστηριοτήτων. Παράλληλα θα δοθούν κίνητρα στη νεολαία να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Tην Πέμπτη 07 Ιουνίου 2018 υπογράφτηκε η Προγραμματική  Σύμβαση για το έργο  «Αντικατάσταση Συνθετικού Χλοοτάπητα στο Γήπεδο 5x5 Τ.Κ. Ξινού Νερού»  μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και του Δήμου Αμυνταίου, με τον  Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη και τον Δήμαρχο  Αμυνταίου κ. Κωνσταντίνο Θεοδωρίδη, παρουσία του Βουλευτή της Π. Ε. Φλώρινας κ. Κωνσταντίνου Σέλτσα και  του  Αντιδημάρχου κ. Ιωάννη Αβραμίδη.
Το έργο των 31.002,24€ περιλαμβάνει αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα συνολικής έκτασης 960,00 m2  ενώ οι εργασίες που πρόκειται να υλοποιηθούν είναι  αναλυτικά:
-Αφαίρεσή του υφιστάμενου συνθετικού χλοοτάπητα.
- Προμήθεια, μεταφορά, τοποθέτηση, γραμμογράφηση και παράδοση προς χρήση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς.

Ως Δημοτική Αρχή θεωρούμε ότι το έργο αυτό θα ενισχύσει τη συμμετοχή των νέων σε δραστηριότητες που συντελούν όχι μόνο στην εκγύμναση και την απόκτηση καλής φυσικής κατάστασης αλλά και στην προαγωγή της ευγενούς άμιλλας και των αθλητικών ιδεωδών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου