Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

6 πολίτες και 6 αστυνομικοί οι τραυματίες στο Πισοδέρι (φωτο)

Δώδεκα άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στο Πισοδέρι, στη συγκέντρωση κατά της συμφωνίας για το ονοματολογικό της πΓΔΜ

Από τους τραυματίες, οι έξι είναι αστυνομικοί και οι έξι πολίτες. Και τα δωδεκα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Καστοριάς και της Φλώρινας.
Συγκεκριμένα, οι τρεις διαδηλωτές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Φλώρινας και οι υπόλοιποι στης Καστοριάς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.
Το μεγάλο συλλαλητήριο σημαδεύτηκε από τα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων. Ορισμένοι διαδηλωτές επιχείρησαν να περάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να κατευθυνθούν προς τις Πρέσπες, το σημείο, οπου πραγματοποιούνταν η τελετή υπογραφής της συμφωνίας. 
Εκτεταμένη ήταν η χρήση δακρυγόνων, με αποτέλεσμα διαδηλωτές να αντιμετωπίσουν αναπνευστικά προβλήματα, ενώ από τα επεισόδια τραυματίστηκαν και τα δώδεκα άτομα.




Πηγή: voria.gr

3 σχόλια:

  1. Εντάξει ρε παιδιά είπαμε διαδήλωστε αλλά όχι και να τραυματίζεται τους ανθρώπους και να είστε βίαιοι; Τι θα καταφέρετε με τα δακρυγόνα. Ορίστε τραυματίστηκαν 12 άτομα μη πω ότι μερικοί λιποθύμησαν από τα δακρυγόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι καταφέραν? απολύτως τίποτα! Κάποιος θα τσακώσει τα ...γαλόνια του με αίμα καπνογόνα τραυματισμούς τσακωμούς Ελλήνων πολιτών και αστυνομικών. Μία τρύπα στο νερό για τον μίστερ Τίποτα ή Μίστερ Ίτσκ Μπουντάλα στα εντόπικα νεοβουλγάρικα .

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ απόλητα μαζί σου!

      Διαγραφή