Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στις Πρέσπες

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 11π.μ.
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΓΛΑΣ
Η κυβέρνηση επιδεικτικά αγνοεί και περιφρονεί την βούληση του Ελληνικού Λαού στο Σκοπιανό ζήτημα, που είναι αμετακίνητη, και η οποία είναι ΠΟΤΕ να μην παραχωρηθεί το όνομα της Μακεδονίας με κανέναν όρο.

Αντιλαμβανόμενοι απολύτως το ιστορικό βάρος της ευθύνης αποτροπής της απόλυτης καταστροφής της Ελλάδας, και αναλαμβάνοντας την ευθύνη αυτή προς πάσα κατεύθυνση, ενημερώνουμε και ζητούμε επίταση της προσοχής του Ελληνικού Λαού στα γεγονότα που αφορούν το όνομα της Μακεδονίας.
Να γνωρίζουν αυτοί που διαπράτουν τις πράξεις της εσχάτης προδοσίας ( με σφετερισμό του κρατικού τους αξιώματος η πρόσκαιρη ή διαρκής αλλοίωση του δημοκρατικού πολιτεύματος και η πρόσκαιρη ή διαρκής αλλοίωση της θεμελειώδους αρχής της λαικής κυριαρχίας και της από τον λαό εκπήγασης όλων των εξουσιών, υπέρ αυτού και του έθνους), και της άμεσης συνέργειας σε επιβουλή εδαφικής ακεραιότητας, ότι θα διωχθούν δικαστικά για τις πράξεις τους οποτεδήποτε κι αν αυτό καταστεί εφικτό, οπουδήποτε στον κόσμο και αν βρεθούν, οπουδήποτε και αν ζητήσουν καταφύγιο. Και θα εφαρμοστούν τα νόμιμα.
Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας

2 σχόλια:

  1. Όλοι στις Πρέσπες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα, ξεχαστε τις Πρέσπες μακεδονομάχοι, φαγατε ακυρο από την αστυνομία. Πάτε στην Βίγλα τωρα να διαδηλωσετε με τον τοττη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή