Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Χάλκινος ο Νικόλας στο Κύπελλο Ελλάδας

Ικανοποιημένος ο Νικόλας Τσώκας από την εμφάνιση του στο Κύπελλο Ελλάδας το περασμένο σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ. Κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο (66 συμμετοχές).

Στους ίδιους αγώνες ο Στέργιος Τσώκας κατέκτησε την 7η θέση ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Δημήτρης Δούδος στο ξίφος ασκήσεως (6ος) ολοκληρώνοντας την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Έτσι, λοιπόν, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στο Νόβι – Σάντ, Σερβία (16-21 Ιουνίου) από τον ΟΞΙΦ θα συμμετέχουν ο Νίκος Τσώκας στο ξίφος μονομαχίας ανδρών και η Μαρία Παπαδοπούλου στο ξίφος ασκήσεως γυναικών. Η παρουσία τους εκεί θα κρίνει την συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Wuxi – Κίνα τον Ιούλιο.
Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά ο τελευταίος για φέτος αγωνιστικός μαραθώνιος των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων -13 ετών με τον ΟΞΙΦ να δίνει το παρόν με περισσότερα από 35 παιδιά και 4 ομάδες!
Στην Κούρσα κατάκτησης της 1ης θέσης την Γενικής Βαθμολογίας ο ΟΞΙΦ προηγείται με διαφορά και όλα δείχνουν ότι θα κατακτήσει για 3η συνεχόμενη χρονιά την Κορυφή!
Από ο Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου