Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στον πεζόδρομο της Φλώρινας (φωτο)

"Βούλιαξε" ο πεζόδρομος της Φλώρινας από τον κόσμο που συμμετείχε στο συλλαλητήριο που
διοργάνωσε η επιτροπή για την ελληνικότητα της Μακεδονίας ζητώντας να μην εμπεριέχεται ο όρος Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων.
Οι κάτοικοι της Φλώρινας, του Αμυνταίου και των περιχώρων βγήκαν στους δρόμους κρατώντας σημαίες και με κεντρικό συνθήμα ότι «Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική».
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος του «Αριστοτέλη» Κωνσταντίνος Ραπτόπουλος.













15 σχόλια:

  1. Φωνή λαού, Οργή Θεού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω κάποιοι που φαντασιώνονται, καθόσον ακούγεται, υπογραφές προδοσίας στις Πρέσπες, να αντιλήφθηκαν πως εμεί οι Φλωρινιώτες, εμείς οι Ακρίτες, εμείς οι Μακεδόνες, εμείς οι Έλληνες λέμε ΟΧΙ. Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις Πρέσπες να μην ξεχνούν ότι συνορεύουν με την Αλβανία. ¨Οσοι νομίζουν στις Πρέσπες ότι δεν τους αγγίζει το θέμα άς ρωτήσουν τους Αλβανούς ποια είναι η άποψη τους..Το ίδιο και οι συνομιλούντες τα "σκληρά @@@@@δια καρύδια" στα Σκόπια όπου μία σπίθα μπορεί να τους ανατινάξει και να γίνουν ανατολική επαρχία της Αλβανίας και του Τετόβου -αν έχουν μυαλό και να πάψουν να αναζωπυρώνουν το προαιώνιο "μακεντοντσκι ντρίμ" των ΦΑΣΙΣΤAΡΑΔΩΝ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ ΤΟΥ VMRO .

      Διαγραφή
    2. Ετοιμάζουν την ΠΡΟΔΟΣΙΑ στις ΠΡΕΣΠΕΣ από στιγμή σε στιγμή, καθώς βιάζονται τα νατοϊκά αφεντικά τους.

      Διαγραφή
  3. Για να είμαστε σε εγρήγορση: Αν τώρα αλλάξουν κάποιοι τροπάρι και πουν να τους βάλουμε σε ΝΑΤΟ και ΕΕ χωρίς να έχει λυθεί το ονοματολογικό τους, σημαίνει πως ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ. Αυτό φυσικά και θα ήταν ξεκάθαρη ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Φλωρινα έστειλε το μήνυμα προς Νότο ( ο οποίος έχει μία εγγενή βαρηκοία) και προς Βορρά. Προς Νότο , ότι δεν μπορούμε να εκχωρήσουμε κάτι που δεν μας ανήκει - το τρισχιλιετές όνομα της Ελληνικής Μακεδονίας. Και προς Βορράν ότι συμπαριστάμεθα στα χειμαζόμενα από τα Σταλινικά καθεστώτα αδελφια μας, Σλαβους των Σκοπίων και είμαστε αρωγοί με την προυπόθεση της αποφυγ´ης σφετερισμού του ονόματος μας και ύπαρξης βλέψεων στο έδαφος μας. Δεν θα ανεχθούμε το σχεδιαζόμενο ξεπούλημα! Τώρα απλά προειδοποιούμε! Δημήτριος Μιχ. Γάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να φανταστώ οι πατριώτες της Φλώρινας σταματάνε από σήμερα να βάζουν βενζίνη στα Μπίτολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ 95% ΑΥΡΙΟ ΜΠΙΤΟΛΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΚΤΛ...ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...ΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΔΗΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ...ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΜΕΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσεις που μιλάτε για ψώνια είστε εξοικειωμένοι με την έννοια, σας χαρακτηρίζει. Συμφωνα με την ''λογική σας'' οταν οι Σκοπιανοι έρχονται μαζικα στην Χαλκιδική για διακοπές και στην Θεσ/νικη για βόλτα (ψωνιζουν και βαζουν και βενζινη), αναγνωρίζουν την ελληνικότητα της μιας και μοναδικής Μακεδονίας!

      Διαγραφή
  7. Αν όσοι πήγαν στο συλλαλητήριο θέλουν αυτή τη (μη) λύση, τότε το συλλαλητήριο «πέτυχε». Όμως, αν πιστεύουν ότι μπορεί να δοθεί η λύση που περιέγραφαν τα συνθήματα, τότε η απογοήτευση αυτών των ανθρώπων (μιλάμε για τους καλόπιστους και όχι για τους πολιτικάντηδες που έτρεξαν για να μαζέψουν ψήφους θα είναι μεγάλη.. Διότι θα καταλάβουν ότι τους κορόϊδεψαν: Οσοι τους είπαν ότι «η Μακεδονία είναι μία και είναι είναι ελληνική». Πρόκειται για το πιο μεγάλο ψέμα, που καλλιεργείται εδώ και 25 χρόνια. Διότι οι πάντες (για τους νοήμονες μιλάμε) συνομολογούν ότι η Μακεδονία είναι μια γεωγραφική περιοχή, που εκτείνεται σε τρεις χώρες και μάλιστα έχουν και οι Βούλγαροι τη δική τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στους "νοήμονες" ανήκετε εσείς και ο κος Καρανίκας να υποθέσουμε; Καλύτερα "ανόητοι" στο Newspeak.

      Διαγραφή
  8. Σφάλμα ΟΧΙ πεζόδρομος αλλα ΟΔΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ έτσι για να μην ξεχνάμε την ιστορία του τόπου ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μίκης Ζέζας ζει.

      Διαγραφή
    2. Και η γοργόνα ψάχνει τον Αλέξανδρο τον Μέγα

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΒΙΤΣΙ ΜΕ Ο ΓΡΑΜΜΟΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΙΣΩΣ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΜΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙ ΔΕΝΔΡΟΥ ΚΡΕΜΑΜΕΝΟΙ..

      Διαγραφή