Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ Μ. ΙΩΣΗΦΙΔΗ


ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό West Channel ο απερχόμενος Δήμαρχος Αμυνταίου, κος Κ. Θεοδωρίδης, προχώρησε σε μία πρωτοφανή και αήθη επίθεση εναντίον του επικεφαλής και στελεχών των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ. Οι προσωπικές επιθέσεις του απερχόμενου Δημάρχου είναι συνηθισμένο φαινόμενο τον τελευταίο καιρό, όμως η τελευταία υπερέβη τα εσκαμμένα.
Μας κατηγόρησε για την κυκλοφορία ανωνύμων επιστολών και φυλλαδίων! Ποιος; Ο κος Θεοδωρίδης, του οποίου το προεκλογικό φυλλάδιο κυκλοφόρησε μαζί με αυτή την ανώνυμη φυλλάδα, που τιτλοφορείται «Βούκινο». Ο κος Θεοδωρίδης που προσφάτως παραδέχτηκε ότι ο ίδιος είναι ο εκδότης του «Βούκινου». Ο άνθρωπος που έχει κάνει τέχνη την ανωνυμογραφία, κατηγόρησε τους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, τον επικεφαλής και στελέχη, για διακίνηση ανωνύμων επιστολών και φυλλαδίων.
Αυτό υπερβαίνει τα όρια!
Είναι πάγια αρχή μας να πολιτευόμαστε με ευθύτητα και να εκφράζουμε ευθαρσώς τις απόψεις μας. Την κριτική μας την ασκήσαμε σε πολιτικές και όχι στα πρόσωπα. Έχουμε εκφράσει τις απόψεις μας για όλα τα θέματα της περιοχής, αλλά πάντα ενυπόγραφα!
Η συκοφαντική επίθεση του κου Θεοδωρίδη είναι η απόλυτη θρασύτητα.
Ο άνθρωπος που οδήγησε στον απόλυτο ξεπεσμό το δημόσιο διάλογο στην περιοχή, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, κατηγορεί εμάς για ανωνυμογραφία!
Η υποκρισία περισσεύει! Ο κος Θεοδωρίδης γνωρίζει ότι η νίκη των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ είναι δεδομένη και επιστρατεύει τα χειρότερα όπλα του σε μία απονενοημένη προσπάθεια να μην χάσει την εξουσία.
Ο σημερινός Δήμαρχος Αμυνταίου συμπεριφέρεται ως κοινός ψεύτης και συκοφάντης. Δεν τιμάει το θεσμό!
Θα χάσει τις εκλογές, ας το κάνει με αξιοπρέπεια!


Γραφείο Τύπου
Μάκη Ιωσηφίδη

Υποψηφίου Δημάρχου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου