Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Αντι Σαράντα...



Από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΛΑ.Ο.Σ Φλώρινας, λάβαμε την κάτωθι ανακοίνωση την οποία και δημοσιεύουμε:






Αντι Σαράντα

Με τον πρόωρο και αναπάντεχο χαμό του προέδρου, πατριώτη, αγωνιστή , φίλου και τοπικιστή Ηλία τη σημαδιακή αυτή ημέρα (12η Φεβρουαρίου 2011) νιώθουμε βαθύτατο πένθος και του ευχόμαστε καλή ανάσταση.Θα ευρίσκεται πάντα στην μνήμη μας. Αισθητητή η απουσία σου φίλε και ο τρόπος που αντιμετώπιζες τα πάντα! Φτώχός φαντάζει σήμερα ο πεζόδρομος, μας λείπουν τα πειράγματα σου!
Προσκαλούμε όλους του πατριώτες την 24 Μαρτίου 2011 και ώρα 7 το απόγευμα στη συνάντηση μελών των ΛΑ.Ο.Σ. (Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού) η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα του κ. Κοσμάτου Σωτήριου επι της οδού Βασιλεώς Φιλίππου  10 απέναντι εισόδου Εθνικής Τραπέζης στην Φλώρινα. Στη συνάντηση θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τη μέλλουσα πορεία της επιτροπής μας (οργάνωση και ανάδειξη νέας επιτροπής κ.α.) Στη συνάντηση θα παρευρεθεί κλιμάκιο με τον υπέυθυνο περιφερειάρχη του ΛΑ.Ο.Σ. στη Δυτική Μακεδονία.
Εκ μέρους της πρώην Νομαρχ Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ. Φλώρινας
Κωτσόπουλος Παντελής Αντιπρόεδρος
Ντουμανίδης Θεόδωρος Γενικός Γραμματέας
Ρασάικος Λάζαρος Υπέυθυνος Οργανωτικου

1 σχόλιο:

  1. Νόμιμος και Σταθερός21 Μαρτίου 2011 στις 11:22 μ.μ.

    Η ΠΡΟΩΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ. Ο ΗΛΙΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΗΛΙΑΣ ΜΟΝΟ ΕΝΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Η ΜΙΑΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΑΡΕΑΣ. ΗΤΑΝ Ο ΗΛΙΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΑΥΤΗ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΟΚΗΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή