Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ο Π.Φιλίποφ Βοσκόπουλος καταγγέλλει το Μ.Τρεμόπουλο


Την ακόλουθη επιστολή-καταγγελία, έστειλε ο Παύλος Φιλίποφ Βοσκόπουλος στον Ευρωβουλευτή των Πρασίνων Daniel Cohn-Bendit
"Αγαπητέ Cohn-Bendit, 
Σας γράφουμε σχετικά με ένα ατιμωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα που στάλθηκε από τον αποκαλούμενο «πράσινο» ευρωβουλευτή από την Ελλάδα, Μιχαήλ Τρεμόπουλο στην ομάδα των Ευρωπαίων Πράσινων και που αναφέρεται σε τροποποιήσεις στην έκθεση προόδου σχετικά με τη

Δημοκρατία της Μακεδονίας που συζητείται αυτήν την περίοδο ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Σε εκείνο το ηλεκτρονικό μήνυμα, ο κ.Τρεμόπουλος εξωφρενικά έχει υποστηρίξει ότι «στις παραγράφους 24 και 25 που χρησιμοποιούν τους όρους Μακεδονία και Μακεδόνας στο κείμενο AFET, προκαταλαμβάνει τις συζητήσεις για το ζήτημα της ονομασίας και παρακάμπτει την επίσημη θέση αναγνώρισης της ΕΕ. Εάν ενταχθεί στο τελικό κείμενο, θα είναι ακριβώς ένα "bonus" στην εθνικιστική κυβέρνηση για να καταδείξει τη διεθνή υποστήριξη μπροστά από τις πρόωρες εθνικές εκλογές που αποφασίστηκαν ήδη.» (…)

Επίσης, πρέπει να πούμε ότι ειλικρινά δεν εκπλησσόμαστε από τις απόψεις του κ. Τρεμόπουλου. Δεν διαφέρουν από τα άλλα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα (από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά) η θέση είναι η ίδια. Ενώ πολλοί είχαν ελπίσει ότι ο κ.Τρεμόπουλος και οι Πράσινοι θα παρείχαν μια πολύ απαραίτητη ανάσα καθαρού αέρα, δυστυχώς οι απόψεις του δεν διαφέρουν καθόλου από τις ρατσιστικές απόψεις που επικρατούν αυτήν την περίοδο σε κάθε μεγάλο πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα. Στην πραγματικότητα, σε οποιαδήποτε αληθινά δημοκρατική κοινωνία, οι απόψεις του θα άνηκαν στην άκρα δεξιά και πρέπει επομένως να καταδικαστούν! 
Επιπλέον, οι απόψεις του κ.Τρεμόπουλου είναι ασυμβίβαστες με τις αρχές των Πράσινων και η ιδιότητα μέλους του στην ομάδα πρέπει να αναθεωρηθεί. Πρέπει να απολογηθεί για τις αντιδημοκρατικές απόψεις του και είναι επιβεβλημένο η ομάδα των Πράσινων να ζητήσει εξηγήσεις από αυτόν. 
Τέλος, καλούμε την ομάδα των Πράσινων να υπερασπιστεί τη θέση ότι οι όροι Μακεδονία και Μακεδονικά για τη μακεδονική γλώσσα, οι μακεδόνες πολίτες κ.λπ. πρέπει να παραμείνουν στο κείμενο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 
Με τιμή,
Παύλος Φιλίποφ Βοσκόπουλος 
Ευρωπαϊκή ελεύθερη συμμαχία - ουράνιο τόξο, το πολιτικό κόμμα της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα"
(Σ.Σ. Η μετάφραση της επιστολής έγινε από το Γραφείο Τύπου του Ευρωβουλευτή Μ.Τρεμόπουλου) 
Ακολουθεί η αυθεντική επιστολή του Παύλου Φιλίποφ Βοσκόπουλου προς τον Daniel Cohn-Bendit:




17 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΑΥΛΕ... ΕΙΣΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ? ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ Η Π.Γ.Δ.Μ? ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ ΩΣ ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
    ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑΠΟΥ ΣΟΥΔΙΝΕΙ ΨΩΜΑΚΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΝΑ ΖΥΓΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΕ ΤΟΝ, ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑ Τ΄ΑΛΛΑ, ΘΙΑΣΟ, ΤΟ Ο.Τ..
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΘΙΑΣΟ, ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ Μ Ε ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΕΣ, ΤΗΝ E.F.A.,ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ. ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΚΑΙ ΣΥ ΕΚΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑΣ ΠΟΥΣΑΣ ΑΝΕΘΡΕΨΕ, ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙΣΑΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ, ΠΑΡ΄ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΕΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΠΑΓΩΓΕΩΝ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΗΣ Π.Γ.Δ.Μ.,ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΡΟΜΟΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ, ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΧΩΡΟ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΥΛΕ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ. ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...... ΠΝΙΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΥΛΕ, ΠΑΥΛΕ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
    ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΖΟΥΝΕ , ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλιπέσκα όπως λένε στο σλαβανάτο ιδιώμα τους λεπέσκα!!!....ο ανθέλλην δημόσιος υπάλληλος της ελλάδος ..τα κονομάει καταπιεζόμενος απο την ελλάδα και απο τα σκόπια για φιλιπέσκας...γόνε της αρχιτεκτονικής οικογένειας στην φλώρινα....το παραμύθι σου πλέον δέν πουλάει...εάν θέλεις να γίνεις βούλγαρος πρόβλημα σου ..σε τί φταίνε όμως οι κακομοίρηδες που τους πουλάς ακόμη ουράνια τόξα....ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΟΥ ...ΣΕ ΠΉΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ....ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙς ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΈΝΟΣ...ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟΝ 1.30 Μ.Μ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ο.Τ. Ο ΠΑΒΛΕΦ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΤΟΚΟΣ ΤΩΝ ΑΦΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΙΤΗ. Ο ΠΑΒΛΕΦ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΕ ΤΗΣ ΕFA.
    ΨΟΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΛΑΖΟΚΑΝΑΔΟΑΥΣΤΡΑΛΟΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ, ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ,ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, ΤΟΝ ΤΣΑΡΚΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ. ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΑΕΙ ΧΑΘΕΙΤΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ. ΠΟΣΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΡΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΖΟΥΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιά μειονότητα ρεεεε? ταξι δεν γεμιζεται. Και απο που ευρωπαική συμμαχία? Γίνατε και ευρωπαιοι. γυφτοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΝΤΕ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΚΩΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΚΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙ ΔΕ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πως λέμε ..."τα κωλόπαιδα της Φρειδερίκης"!!! Κάτι παρόμοιο ισχύει και με τον τυπάρα αυτόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΥΛΕΒ ΦΙΛΛΙΠΟΦ Η ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΒΑΦΤΗΣΕ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΠΑΠΑΣ ΣΟΥ ...ΠΑΥΛΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ "ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΝ ΣΟΥ" ...
    ΓΌΝΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΑΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΣΠΟΥΔΑΣΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΧΤΙΣΕ ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ 70 ΚΑΙ ΤΟ 80 ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ..ΚΟΝΟΜΑ ΓΕΡΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΟΥ ΚΙ ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΊΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ...ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ...ΕΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ Ο ΤΕΩΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ...ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...ΛΑΜΠΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΖΗΣΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΉΜΕΡΑ ...ΤΟ "ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ" ΤΗΣ ΑΡΧΙ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ Η ΠΑΥΛΕΒ ...ΙΔΡΥΣΕ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΜΕΡΟ ΣΚΟΠΙΩΝ...ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ..ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ...ΑΤΥΠΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ...ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΝΟΒΑ ΖΟΡΑ...ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΆΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ..ΕΆΝ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΣ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ....ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΚΡΆΤΟΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΔΕΡΦΟΥ ΣΟΥ...ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ..ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΘΥΛΗΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΔΙΖΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ "ΚΑΜΑΡΩΤΟΣ" ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΚΕΠΑΡΝΙ ...ΑΠΟΡΩ ΠΏΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ...! ΒΡΕΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ...ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΨΥΧΕΣ ..ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΕ ΠΑΥΛΕ...
    ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
    1.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?
    2.ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΑ 3000 ΕΥΡΩ?
    3.ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ?
    4.ΣΑΝ ΙΔΙΩΤΗΣ ΠΟΣΑ ΣΕΙΣΜΟΔΑΝΕΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΙΝΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ?
    5.ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕΣ ΣΕΙΣΜΟΔΑΝΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ?
    ΑΥΤΑ ΠΑΥΛΑΚΗ ΣΤΑ ΡΩΤΑΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ , Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΛΑΒΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ?
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ,ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΣΕ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ...
    ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α !
    ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΥΠΟΥ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ
    ΑΥΤΑ . ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΑΡΜΑΝΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ.
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΜΑΣ ΣΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ.
    ΠΡΟΣΕΧΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φλώρος Θαλασσινός17 Απριλίου 2011 στις 7:50 μ.μ.

    ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΒΛΕ ΦΙΛΙΠΟΒ/ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΤΡΕΙΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ:
    1. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑ-
    ΤΙΑ" ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΙΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ
    ΗΘΩΝ ΤΟΣΟ ΜΠΑΧΑΛΟΥ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑ-
    ΝΤΑΜΑΣ Η ΠΟΥΣΤΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙ-
    ΒΟΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΤΑΞΕΩΣ
    2. Ο ΠΑΒΛΕ ΦΙΛΙΠΟΒ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΤΟ
    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΙ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΪ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑ-
    ΖΕΤΑΙ ΜΑΝΤΑΜΑ Η ΠΟΥΣΤΗ
    3. Ο ΠΑΒΛΕ ΦΙΛΙΠΟΒ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, ΤΟ
    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ
    ΕΚΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ
    ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΑΝΤΑΜΑ
    Η ΠΟΥΣΤΗ

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΠΑΒΛΕΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΠΟΛΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΣΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΙΡΗ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΟΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙ ΑΚΟΜΑ Η ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εξω οι σκοπιανοι απο την Ελλάδα! να πας να ζήσεις στα σκοπια αμα δεν σαρεσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γυφτοσκοπιανέ ξεφτίλα!Ντροπή σου...
    Αλλά δεν φταίει κανένας άλλος,εμείς φταίμε που σε αφήνουμε να αλωνίζεις στις τηλεοράσεις και να μας συκοφαντείς δημοσίως.
    Όταν λέω εμείς αναφέρομε στους γνήσιους Έλληνες πατριώτες που σε ταίζουν τόσα χρόνια.
    Ντροπή σου και πάλι αληταρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είδηση: Στις 20 Απριλίου έγινε στη Φλώρινα η γενική συνέλευση των μελών του Ουράνιου Τόξου. Σε ποιά αίθουσα; Σε τηλεφωνικό θάλαμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή