Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Σοβαρή καταγγελία του Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας



Από τον Εμπορικό Σύλλογο Φλώρινας λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια την παρακάτω ανακοίνωση:


Ανακοινώθηκε μία συνάντηση «εκπροσώπων της πόλης», «του λαού» ή δε ξέρουμε και ποιών άλλων κοινωνικών συνόλων με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που έγινε στις 26 Μαρτίου  στο κτίριο της Περιφέρειας, προκειμένου να συζητηθεί η επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής ΦΛΩΡΙΝΑΣ–ΕΔΕΣΣΑΣ, με όρους και ημερήσιες διατάξεις σαφώς προσδιορισμένες και καθορισμένες από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Στη συνάντηση αυτή, ο Εμπορικός  Σύλλογος Φλώρινας δε μετείχε διότι είχε αποκλειστεί εκ των προτέρων από τις διαδικασίες.
Επειδή θεωρούμε ότι η βάση της συζήτησης του θέματος, ο τρόπος καθορισμού και όλη η διαδικασία είναι αυθαίρετη και απροσδιόριστη και έχει αποκλειστικά και μόνο χαρακτήρα επικοινωνιακών σκοπιμοτήτων για να χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα σε άλλες γενικότερες συγκρούσεις, Ο Εμπορικός Σύλλογος Φλώρινας δηλώνει ότι δε συμμετέχει και καταγγέλλει τη διαδικασία αυτή.
Ζητά να τοποθετηθεί το θέμα στις πραγματικές του διαστάσεις υπηρετώντας την πραγματική ανάγκη του λαού, της περιοχής μας  και των παραγωγικών τάξεων και όχι τις σκοπιμότητες των συνδικαλιστών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
        ΤΑΛΛΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ                                   ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ ΠΑΝΔΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου