Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Με άρωμα Λεούδη το σημερινό Περιφερειακό




Μηνύει Αλτίνη για συκοφαντία ο πρώην περιφερειάρχης;;;


Άρωμα….παρελθόντος από τις αλήστου μνήμης ημέρες του πρώην γενικού γραμματέα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ανδρέα Λεούδη
 αναμένεται να έχουμε στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο! Και αυτό διότι ο Παύλος Αλτίνης (ΛΑ.Ο.Σ) έχει καταθέσει σειρά ερωτήσεων προς τον περιφερειάρχη Γιώργο Δακή σχετικά με τα…έργα και τις ημέρες του πρώην γενικού, στις οποίες είναι έτοιμος να απαντήσει ο κ. Δακής!
Σύμφωνα με πληροφορίες του kozanimedia, το περιεχόμενο των ερωτήσεων που ήδη έχει καταθέσει ο κ. Αλτίνης έχει προκαλέσει τη…μήνιν του Ανδρέα Λεούδη, ο οποίος σήμερα ζήτησε να λάβει αντίτυπα των ερωτήσεων για να καταθέσει σήμερα το πρωί κιόλας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του υποψήφιου περιφερειάρχη του ΛΑΟΣ!!! Μάλιστα, ο κ. Λεούδης σκοπεύει να ενημερώσει με επιστολή του το Περιφερειακό Συμβούλιο για τη μήνυση, εκτός, φυσικά, εάν αλλάξει κάτι μέχρι το μεσημέρι!
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο θα έχει…τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς η περίοδος Λεούδη έχει αφήσει πολλά…παρεπόμενα στην περιοχή και στην Περιφέρεια, αρχης γενομένης, φυσικά, από την περίφημη αποναρκοθέτηση του Γράμμου, θέμα που ήδη απασχολεί τη δικαιοσύνη.

Πηγή: kozanimedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου