Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Αγανακτισμένοι Φλωρινιώτες

Δηλώνουμε ειρηνικά την αγανάκτησή μας κατά της κρίσης. Κατά όλων αυτών που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Αυθόρμητα, χωρίς κόμματα, ομάδες και ιδεολογίες.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αγανακτισμένων πολιτών Φλώρινας, ΑΥΡΙΟ Τετάρτη 1 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας (στα κανόνια).

5 σχόλια:

  1. Παρακαλείστε να φέρεται απλό- φτωχικό ρουχισμό και να εφοδιαστείτε με κατσαρολάκια, τηγάνια και ομπρέλες, γιατί προβλέπετε ασθενής βροχή.
    Το σημείο συνάντησης είναι συμβολικό, για τα κανόνια που βαράμε και μας βαράνε.
    Μετά τη διαδήλωση θα ακολουθήσει δεξίωση στις καφετέριες του πεζόδρομου.
    Ευχαριστώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν είμαστε όλοι μια ομάδα, αν δεν έχουμε μια ιδεολογία, κάτι να προτείνουμε, μια προοπτική για αλλαγή τότε μάλλον μαζευόμαστε για κανένα καφεδάκι στο πεζόδρομο (οι πιο κυριλέ τύποι) και οι υπόλοιποι για αραλίκι στο δρόμο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ιδεολογία των ημερών μας, φίλε ανώνυμε,
    οι μισοί: να μην χάσουν την καρέκλα τους,
    οι άλλοι μισοί: να φύγουν αυτοί και να κάτσουμε εμείς τώρα.
    Το μόνο που συντηρούσε αυτό το σάπιο σύστημα, ήταν η ελπίδα του διορισμού, του βολέματος, στην υγεία των κορόιδων και τώρα που άρχισε να θίγεται ο βολεμένος και μετονομάστηκε σε αγανακτισμένος.
    Ο έμπορας, ο βιοτέχνης, ο τεχνίτης έχει παράδοση πνεύμα και σώμα από καιρό και κανείς δεν έδινε σημασία.
    Το φαινόμενο είναι πλέον μη αναστρέψιμο, και το μόνο που κάνουμε πλέον είναι να σηκώνουμε σκόνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AΜΆΝ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΑΣ ... ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΑ.ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από κάθε αντίδραση μπορεί να προκύψει θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη και λίγη σκόνη θα ενοχλήσει κάποιους που είχαν περιέλθει σε κατάσταση "ΝΙΡΒΑΝΑ". Ούτως ή άλλως με την αδράνεια δεν πετυχαίνουμε το παραμικρό. Αντίθετα, οι μονίμως ωφελημένοι επαναπαύονται θεωρώντας την ησυχία τους δεδομένη. Ας τους τη χαλάσουμε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή