Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Tον πείραξε ο... αμίαντος


Ωραία δικαιολογία βρήκε ο νυν δήμαρχος και πρώην νομάρχης Φλώρινας για να "αιτιολογήσει" την μεταφορά των υπηρεσιών της Πολεοδομίας από το Διοικητήριο.
"Στο δάπεδο των αιθουσών του κτιρίου της πρώην Νομαρχίας υπάρχει αμίαντος, κάτι που είναι επικίνδυνο για την υγεία τόσο των εργαζομένων όσο και των πολιτών".
Έλα, μεγάλε!  Τέσσερα χρόνια Νομάρχης, τώρα το κατάλαβες;
Όταν αυτό ακριβώς του επεσημάνθη από δημοτικό σύμβουλο, η απάντηση ήταν πως "για να αντικατασταθεί ένα δάπεδο θέλει ειδικό συνεργείο το οποίο έχει μεγάλο κόστος, αλλά θα πρέπει να εκκενωθεί και ο χώρος για να γίνουν οι εργασίες"...
Σωστά. Το κόστος είναι τεράστιο και αν τα χρήματα της Ν.Α.Φ διατίθεντο για τέτοιου είδους εργασίες δεν θα έμεναν χρήματα για την αποστολή μηνυμάτων SMS, και προσκλήσεων (9.466,33 ευρώ μόνον τα έξοδα αποστολής αλληλογραφίας μέσω ΕΛ.ΤΑ) τον Δεκέμβριο, για τα "τσίπουρα" κ.λ.π...(στη φωτο το τιμολόγιο-ντοκουμέντο)
Βέβαια για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δάπεδο της πρώην Νομαρχίας ο καθείς από σας μπορεί να απευθύνεται, όπως υπέδειξε κατά το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο Ι.Βοσκόπολος, στον κ. Παντελή Σολάκη, τον πλέον ενήμερο ραδιΕΝΕΡΓΟ πολίτη...
Γράφει ο.. ΠΕΤΚΟΣ

7 σχόλια:

  1. Έχει απόλυτο δίκιο ο κύριος Δήμαρχος Φλώρινας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως χθες (17 Μαΐου) είχαμε ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μακάρι να έφταιγε η πανσέληνος φίλε...μακάρι!! άλλα έχει στο νου του ο Βοσκός...και θα αποκαλυφθούν στο προσεχές μέλλον...
    Μόνο που τον πήραμε χαμπάρι...και σε αυτό βοηθάνε και τα "site",όπως αποκαλεί ο άσχετος Βοσκός τα blogs!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ"

    Τώρα εξηγούνται όλα. Αν έδινε ο Μίμης όλο το κτηριο στον Βοσκό όπως αυτός ζητούσε ή εστω το γραφείο στον δεύτερο όροφο μωρέ..., τα πατώματα θα συνέχιζαν να ειναι ακίνδυνα. Επειδή όμως ο Μίμης δεν του έδωσε όλο το κτηριο, τα πατωματα γινηκαν εξεραιτικά επικίνδυνα και κανουν συντονισμένη επιθεση στην πρόνοια την πολεοδομία.

    Μεγαλοφυές! Πως το σκευτηκε ο μπαγάσας....

    PS: Οι Δημοτικοί Υπάλληλοι του ΚΕΠ που παραμένει στο ισόγειο εξατάστηκαν και βρέθηκε ότι έχουν ανωσία στον αμίαντο. Ετσι δεν θα απομακρυνθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε καλά αυτός ο τύπος πάντα έτσι ήταν πάντα, νομίζει πως απευθύνεται σε ηλίθιους και τώρα αλλά και όταν ήταν Νομάρχης, τώρα θα μου πείτε αφού τον ήξερε ο κόσμος γιατί τον ψήφισε, έλα ντε δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα, αναρωτιέμαι μήπως μπορούν να απαντήσουν οι δημοτικοί του σύμβουλοι, που και χθες αλλά και σε προηγούμενα δημοτικά συμβούλια ποιούν την νήσσαν ως άβουλα όντα που προσκυνούν τον δήμαρχο περιμένοντας να τους πετάξει κανένα ξεροκόμματο στην διαχείριση εξουσίας, θέλω όμως να ξαναέρθουν πολλοί από αυτούς πάλι ζητώντας την ψήφο μας, αυτήν τη φορά όμως θα εισπράξουν μούντζα αντί σταυρού.
    Υ.Γ. προσέξτε ανθρωπάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Νήσσες", "Άβουλα όντα", "προσκυνητές", "πεινασμένοι" που χορταίνουν με ξεροκόμματα!!! Οι Δημοτικοί μας σύμβουλοι; Α, πα, πα, πα!!!
    Τι κακές λέξεις είναι αυτές!!!
    Πρόσεχε πολύ φίλε!!!
    "Κόπανοι και βόδια" είναι!!!
    Άφωνοι, άτολμοι, αγράμματοι, απολίτιστοι, τεμπέληδες, ραγιάδες, τσάμπα μάγκες, γλοιώδεις, πεινάλες, καιροσκόποι, δολοπλόκοι και άλλα πολλά!!!
    Όχι όμως ότι οι προηγούμενοι ήταν καλύτεροι!!!
    Ούτε, βεβαίως, και η αντιπολίτευση είναι αξιόπιστη και ουσιώδης.
    Κενοί άνθρωποι μας κυβερνούν χρόνια τώρα!
    Νομαρχία και Δημαρχία το ίδιο κάλπικο νόμισμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταρρίπτονται οι φτηνές δικαιολογίες του Δημάρχου!

    Ο Γιάννης Στρατάκης δήλωσε σήμερα ξεκάθαρα ότι από επί της θητείας του έγινε λήψη δειγμάτων και θέμα επικινδυνότητας ΔΕΝ υφίσταται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σε λίγο αυτός ο δήμαρχος που έχετε όχι μόνο θα τον ενοχλούν τα πλακάκια αμιάντου αλλα θα τον ενοχλεί που είναι δήμαρχος και δέν έγινε βουλευτής...τσεκάρετε το σχόλιο και θα με θυμηθήτε...καβάλα στο καλάμι όρτσα τα πανιά στην ακροποταμιά...το σόι πάει βασίλειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή