Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ο Ι.Βοσκόπουλος στο ALTER



12 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μας δουλευεις χονδροπετσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον έκαψες και τον ταβερνιάρη με τις ανοησίες για λάθη εκ παραδρομής. πρόστιμα εκ παραδρομής έχεις φάει δηλλλλαδή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρεζίλι...όχι αυτός... αυτός ντροπή δεν έχει... Ντροπή σε εμάς που τον κάναμε και Δήμαρχο! Τέτοιοι είμαστε και εμείς. Ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί δεν πάει μπροστά ο τόπος και όλα μας φταινε. Δεν ξέρουμε να ψηφίζουμε και σαν πρόβατα ψηφίζουμε όποιον μας υποδεικνύει το κόμα. Καλά μας λένε ζώα.
    Να τον ξαναψηφίσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι μαλ***ες λέει "ντεμέκ" αστειευόμενος ο Βοσκόπουλος στην αρχή;

    Εις ανώτερα στους δημοτικούς συμβούλους του και στους συνεργάτες του που δεν τον έχουν πετάξει από την δημαρχεία μέχρι τώρα.

    Θα μου πεις, ποιον να πρωτοπετάξεις από εκεί μέσα. Άλλος τραπεζώματα, άλλος ουισκάκια κ.λ.π.

    Όντως, μας αξίζει να μας κυβερνούν άνθρωποι της "πιάτσας" και όχι σοβαροί και υπεύθυνοι. Κάθε νυχτοπούλι, που νύχτα μόνο περπατεί, πάνε το ψηφίζουν και μετά κλαιγόμαστε.

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ Γ..... Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ..ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΜΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ…ΕΔΩ ΦΑΓΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ???
    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΧΗ!!! ΦΑΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ ΧΑΖΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΦΑΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βόμβα: συνεργάτης του Βοσκού(πρόεδρος σε χωριό) μπλεγμένος χοντρά σε ναρκωτικά!!συμμορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Σταθίκας θα ζητήσει από το βοσκό να τον αποπέμψει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απιθανο θρασος!!!!Ο ανθρωπος εχει ξεφυγει τελειως... μα τελειως!!!Υποτιμα την νοημοσυνη μας και μαλιστα ουτε ιχνος τσιπας!!!!Το δευτερο φυλο με την σουμα τον πειραξε!
    κατ'αρχην ποια σχεση εχει το τραπεζωμα με τους σκοπους της Νομαρχιας,απαραιτητη προύποθεση για να ειναι ΝΟΜΙΜΗ η δαπανη.Τι σχεση μπορουν να εχουν ΟΙ ΙΠΠΕΙΣ...κ.λ.π και σε τι συμβαλλει το φαγοποτι και σε ποιο σκοπο;ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ!
    Τωρα,αν προσεξει κανεις το τιμολογιο δεν θα μετρησει πανω απο 30 μεριδες φαγητου,σε αντιστοιχια περιπου με τους ΙΠΠΕΙΣ...που τραπεζωθηκαν.
    Συμφωνα παντα με το τιμολογιο καταναλωθηκαν 13 κανατακια κρασι ισον με 6.5 λιτρα και αλλα 3 ποτα ισης χρεωσης με το κανατακι ενω περιλαμβανονται 2 φιαλες ερυθρο προς 15 περιπου Ευρο το καθενα.Κι ενω ολα τα παραπανω αναφερονται αναλυτικα, προσπαθει να μας πεισει οτι 20 φιαλες επι 28 Ε=560 χρεωθηκαν συνολικα(το αλλο ποσο των 132 Ε για μια επισης φιαλη μαλλον θεωρειται ευτελες ή με ποσες φιαλες αντιστοιχει τελος παντων;)
    ΔΗΛΑΔΗ:Μαυτα και μαυτα οι 30 ΙΠΠΕΙΣ (τους οποιους εκθετουν μαλιστα)ειπιαν 36 λιτρα κρασι περιπου!!!!!!Χωρις την εκκρεμοτητα της φιαλης των 132 Ε...ΕΛΕΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ...ΕΛΕΟΣ Κε ΔΗΜΑΡΧΕ!!!!
    ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ!
    ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;ΤΙ ΕΙΝΑΙ 1999.5 ΕΥΡΩ (ΟΥΤΕ 2000) ΜΠΡΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟΣΑ!ΠΟΛΥ ΠΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΗΜΑ ΣΑΣ!!!ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΑΠΕΤΕΛΕΣΕ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΣΑΣ ΑΡΧΗ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ...ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Υπηρεσία Εντελλομένων Εξόδων στον Νομό Φλώρινας, πώς πέρασε αυτήν την δαπάνη; Δεν είδε ότι υπάρχει κρασί 560,00 € ώστε να ζητήσει διευκρινήσεις από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και αν επρόκειτο γιά 20 κρασιά (και όχι για μια φιάλη), να ζητήσει την αντικατάσταση-διόρθωση του τιμολογίου;
    Σε ποιόν τα λέει αυτά ο πρώην Νομάρχης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. σε εσας τους χαζουσ που τον κανατε δημαρχο ρε τα λεει!!! δεν πιανει σε μερικουσ νο6μιζεισ????,

    ΑπάντησηΔιαγραφή