Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο

Σήμερα Δευτέρα 11 Ιουλίου, στις 6 μ.μ. συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στην αίθουσα συνεδριάσεων στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης) με θέματα:  

Θέμα 1ο: Απάντηση σε γραπτή ερώτηση του  Περιφερειακού Συμβούλου, κ.Ευάγγελου Σημανδράκου.
Εισηγητής: ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας,  κ.Γ.Δακής.
Θέμα 2ο: Σχέδιο Μνημονίου Συνεργασίας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – ΔΕΗ ΑΕ, για την εποπτεία του δικτύου σταθμών μέτρησης ατμόσφαιρας.
Εισηγήτρια: η Πρόεδρος του ΚΕΠΕ,  κα Κ.Αποστολίδου.
Θέμα 3ο: Αίτημα για κοινωνική και στεγαστική αποκατάσταση ακτημόνων, αγροτών, κτηνοτρόφων, ελεύθερων επαγγελματιών και λοιπών μονίμων κατοίκων και δημοτών της Τ.Κ. Κομάνου του Δήμου Εορδαίας.
Εισηγητής: ο πληρεξούσιος Δικηγόρος,  κ.Χ.Κιουρτίδης.
Θέμα 4ο: Αίτημα για κοινωνική και στεγαστική αποκατάσταση ακτημόνων, αγροτών, κτηνοτρόφων, ελεύθερων επαγγελματιών και λοιπών μονίμων κατοίκων και δημοτών της Τ.Κ. Κλείτου του Δήμου  Κοζάνης.
Εισηγητής: ο πληρεξούσιος Δικηγόρος,  κ.Χ.Κιουρτίδης.
Θέμα 5ο: Γνωμοδότηση για την Μ.Π.Ε. του έργου: «Αιολικό Πάρκο «Βούρινος Ι», συνολικής ισχύος 46 MW στις θέσεις «Σαμάρι – Γυμνή Κορυφή» των Δήμων Σιάτιστας και Κοζάνης του Νομού Κοζάνης» από την εταιρεία «Ρόκας Αιολική Μακεδονία Ι Α.Β.Ε.Ε.».
Εισηγητής: ο Αν/της Προϊστάμενος της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού, κ.Δ.Αλβανός
Θέμα 6ο: Γνωμοδότηση για την Μ.Π.Ε. του έργου:  «Εγκατάσταση αιολικού πάρκου «Βούρινος ΙΙ» συνολικής ισχύος 46 MW στις θέσεις «Νεράιδα – Πύργος – Μεγάλη Πέτρα» των (πρώην) Δήμων Σιάτιστας, Κοζάνης και Αιανής, του Νομού Κοζάνης».
Εισηγητής: ο Αν/της Προϊστάμενος της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού, κ.Δ.Αλβανός
Θέμα 7ο: Έγκριση κανονισμού λειτουργίας της Οικονομικής Επιτροπής. Εισηγητής: ο Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, κ.Β.Πάτρας.
Θέμα 8ο: Έγκριση τροποποίησης προϋπολογισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Π.Ε. Κοζάνης και Π.Ε. Καστοριάς), οικονομικού έτους 2011 (2η/2011).
Εισηγητής: ο Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, κ.Β.Πάτρας.
Θέμα 9ο: Έγκριση τεχνικής περιγραφής κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας.
Εισηγητής: ο Γενικός Δ/ντής Προγραμματισμού & Ανάπτυξης, κ.Π.Οικονομίδης
Θέμα 10ο: Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων του Π.Σ. στο Τμήμα Εμπορίου της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Δ.Μ., σύμφωνα με το άρθρο 21 του Π.Δ/τος 146 και το άρθρο 186 του Ν. 3852/2010, για την παράταση του εθνικού ενιαίου πλαισίου λειτουργίας των καταστημάτων κάθε είδους.
Εισηγητής: ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ.Γ.Δακής
Θέμα 11ο: Ορισμός εκπροσώπων του Π.Σ. στο Διοικητικό Συμβούλιο και στη Γενική Συνέλευση της «Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας».
Εισηγητής: ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ.Γ.Δακής
Θέμα 12ο: Ορισμός τακτικού και αναπληρωματικού μέλους Επιτροπής Παρακολούθησης της  προγραμματικής σύμβασης: «Βελτίωση ημιορεινής και ορεινής αιγοπροβατοτροφίας».
Εισηγητής: ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών, κ.Γ.Δασταμάνης
Θέμα 13ο: Ορισμός τακτικού και αναπληρωματικού μέλους Επιτροπής Παρακολούθησης της  προγραμματικής σύμβασης:  «Ανάδειξη γεωθαυμάτων της Πίνδου και Τουριστική Αξιοποίηση» και παράταση αυτής μέχρι την 31η/5/2012.

1 σχόλιο:

  1. γιτι δεν καλειτε και τον γεματουλη να σας πει που ειναι οι ναρκες..δικοσας δεν ηταν, για να δουμε ομως αν θα πατησει κανεις καμια ναρκη στου γραμου τα μερη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή