Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Καταγγελία Δακή: "Προσχηματικός ο διάλογος για τον τοπικό πόρο ανάπτυξης"

"Ο διάλογος για την κατανομή, διάθεση και καταβολή του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης είναι προσχηματικός και οι αποφάσεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος είναι προειλημμένες και κρύβουν σκοπιμότητες".

Τα παραπάνω δήλωσε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Δακής, καταγγέλλοντας την Κυβέρνηση και το ΥΠΕΚΑ, το οποίο υιοθετώντας τις προτάσεις του δικτύου ενεργειακών δήμων, τις έχει συμπεριλάβει αυτούσιες στο κείμενο της δημόσιας διαβούλευσης, για την κατανομή του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης, που έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο. 
Η ενέργεια αυτή του ΥΠΕΚΑ, συμπλήρωσε ο περιφερειάρχης, είναι απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη και κυρίως είναι ιδιαίτερα προσβλητική προς τον Πρωθυπουργό, την Κυβέρνηση και προς το θεσμό της αιρετής περιφερειακής διοίκησης. Παρόλα αυτά ο κ. Δακής τόνισε ότι η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, θα καταθέσει τις προτάσεις της στο διάλογο, όπως αυτές διαμορφώθηκαν με απόφαση του Περιφερειακού συμβουλίου.
Πηγή: ΕΡΑ Κοζάνης

2 σχόλια:

  1. Άσχετο με το θέμα αλλά θα μας απασχολήσει πολύ λίαν προσεχώς. Φαίνεται ότι η αναγγελθείσα αποχώρηση του κ. Λιάνη από τα πολιτικά δρώμενα του νομού μας, αλλά και οι διαφαινόμενες - κατά πολλούς - εκλογές το προσεχές Φθινόπωρο, άνοιξαν την όρεξη πολλών. Φημολογείται η διεκδίκηση μιας θέσης στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ από συνδικαλίστρια εκπαιδευτικό. Μάλιστα, ακούγεται ότι έχει ήδη αρχίσει τις επισκέψεις της στα χωριά του νομού. Παρακαλούνται οι γνωρίζοντες από ο χώρο του κυβερνώντος κόμματος, να μας πληροφορήσουν σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, ναι! Να μας πληροφορίσουν να πιάσουμε μαγιά να φτιάξουμε γιαούρτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή