Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Απάντηση Ι.Βοσκόπουλου σε εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου


"Κύριοι,
Απαντώντας στο υπ’ αριθ.26757/22-7-2011 έγγραφό σας σάς γνωρίζω τα εξής:
Πάγια αρχή μου είναι οι πόρτες του Δήμου να είναι ανοιχτές για τον οποιοδήποτε πολίτη, πολύ περισσότερο για φορείς της πόλης μας.
Αυτή την τακτική ακολουθήσαμε και στη θητεία μας στη Ν.Α. Φλώρινας.
Λυπάμαι αφάνταστα που στη δεύτερη παράγραφο αναφέρετε ότι δεν έχω δείξει ευαισθησία ούτε να σας ακούσω αλλά ούτε και να σας δω.
Αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, κύριε Ταλλίδη, διότι σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, που έγινε στις 23-7-2011, κλείσαμε ραντεβού για να συναντηθούμε στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 25-7-2011.
Και ενώ σας περίμενα δεν εμφανιστήκατε. Και όχι μόνο αυτόֹ δε με ενημερώσατε ούτε τηλεφωνικά για την αθέτηση από την πλευρά σας της συνάντησής μας, αλλά περιέργως, έλαβα την επιστολή σας με το περιεχόμενο της οποίας διαφωνώ.
Εγώ, ως Δήμαρχος, σας καλώ και πάλι να συναντηθούμε, προκειμένου να συζητήσουμε τις απόψεις σας στις 10-8-2011 και ώρα 11 π. μ. ή όποια άλλη ημέρα θέλετε μετά τις 10-8-2011, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Επίσης, να σας ενημερώσω ότι καθημερινά δέχομαι τους πολίτες και τους φορείς αρκεί να έρθουν στο Δημαρχείο να με επισκεφθούν και δε φεύγω από το Δημαρχείο εάν δε δω όλους, οι οποίοι περιμένουν να μου εκθέσουν τα αιτήματά τους."
Με τιμή
Ο Δήμαρχος
Ιωάννης Βοσκόπουλος


Σ.Σ. Δείτε στην ανάρτηση
 http://florineanews.blogspot.com/2011/07/blog-post_4309.html την καταγγελία των εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου της Φλώρινας

6 σχόλια:

  1. Φοβερη... απο καθε αποψη Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ!!!!!!!!Κι'αυτος ο προεδρος τι 'ναι αυτα που κανει!Τι θελει προσκληση μ'εξωδικο να παρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καταστηματάρχης29 Ιουλίου 2011 στις 9:10 μ.μ.

    και αυτοί εμπαθείς είναι και κακοήθεις...χαχαχαχα
    από που θα περνάς για να πας στο Δημαρχείο θέλω να ξέρω.αλλά ξέχασα ότι σε λίγο δεν θα πηγαίνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα ήταν ενδιαφέρον να ακούγαμε και την άποψη του Αντιδημάρχου και προέδρου του επιμελητηρίου κ Αριστείδου για το θέμα με τα κολωνάκια. Γιατί κρύβεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτός μια ζωή στην πονηριά ειναι , για να μη φαίνεται, γιαυτό κρύβεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγγνωμη..... Το επιμελητηριο εχει και προεδρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μηπως ειδε κανενας τον Ταλιδη? ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή