Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Συνάντηση Γ.Δακή-Δ.Ηλιάδη με εργαζόμενους του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι"



Τους εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Φλώρινας, συνάντησε σήμερα στη Φλώρινα, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, και μετά από αίτημά τους, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γ.Δακής, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Δ.Ηλιάδη, του αντιδημάρχου Φλώρινας Α.Αριστείδου και του περιφερειακού συμβούλου Δ.Ευαγγέλου.

Οι εργαζόμενοι ανέλυσαν στον Περιφερειάρχη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με κυριότερο αυτό της μη καταβολής των δεδουλευμένων τους εδώ και αρκετούς μήνες.
Από την πλευρά του ο κ. Δακής επισήμανε πως το «Βοήθεια στο Σπίτι» έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και γι’ αυτό παρατηρούνται δυσλειτουργίες. Υπογράμμισε ωστόσο πως τα χρήματα για τη μισθοδοσία δεν έχουν φτάσει ακόμα από το αρμόδιο Υπουργείο στην Περιφέρεια, κάτι που μόλις συμβεί θα σημαίνει και την άμεση εκταμίευση τους.
Ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε επίσης πως θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στο βαθμό που του αναλογεί, ώστε τα προβλήματα των εργαζομένων να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου