Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ο Γ.Στρατάκης εφ' όλης της ύλης...



Πηγή: Εφ. "ΕΘΝΟΣ"

10 σχόλια:

  1. τι να μας πεις και εσύ πράσινο ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΄Σιγά ρε Στρατάκη μας Συγκίνησες. Μπορείς να μας πεις πότε πάτησες στην δουλειά σου και πόσα Ευρώ παίρνεις τον μήνα? Μια ζωή ήσουν παρατρεχάμενος από δω και από εκεί. Τελευταία μαθαίνω είσαι ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλώτα. Άντε και μέλος του Εκκλησιαστικού συμβουλίου της ενορίας Φιλώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ22 Ιουλίου 2011 στις 8:46 μ.μ.

    ΠΟΛΥ ΕΜΠΑΘΕΙΑ!ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 32 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΩ Η ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΛΕΞΗ 'ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ'ΑΛΛΑ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ!ΤΩΡΑ ΑΝ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΙΑΥΤΟ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΧΛΕΒΑΣΜΟ ΤΟΤΕ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟ ΣΟΥ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΛΑΣΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στρατάκη δεν μας ειπες τιποτα για τη βιλα στο Μπαντσκο; Και αυτην με τον ιδρωτα σου την αγορασες; και επιτελους μεχρι ποτε θα εχεις αποψη για ολα. Ο λαος σε κατεταξε 4ο επιλαχοντα για τη βουλευτικη εδρα και σε ξηλωσε απο νομαρχη που σε ειχε βγαλει η φαγωμαρα των δεξιων το 2002. Φτανει πια ασε να ασχοληθει κανενας νεος ανθρωπος. δεν εχεις καταλαβει οτι ολοι εσεις που ασκησατε διοικηση ειστε μέρος του προβλήματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Γιάννη ο κόσμος σε κατέταξε και αποφάσισε για σένα έχασες την νομαρχία και στις βουλευτικές βγήκες τελευταίος και καταϊδρωμένος.Πάρε λοιπόν και την Όλγα μαζί σου και άντε στο καλό...
    Και να μη μιλήσουμε για τις περιφερειακές εκλογές που έχεις μούτρα και βγαίνεις να κάνεις κριτική για όλους και για όλα λες και είσαι άμοιρος ευθυνών εσύ.
    Α ξέχασα... αν δεν κάνω λάθος την κυρία Ντόρις την είχες και στον προεκλογικό σου αγώνα στην επικοινωνία μοίραζε εκείνα τα περίφημα καραβάκια για συμβολικούς λόγους ξέρεις εσύ... μπείτε λοιπόν όλοι μαζί εκεί μέσα και άντε στο καλό να μας αφήσετε να ησυχάσουμε λιγάκι.
    Ο σύντροφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κε Στρατακη λες:

    1. ΄΄...ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 32 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΩ Η ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!΄΄.
    ΠΕΣΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!!!!!!!

    2. ΄΄...ΤΩΡΑ ΑΝ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΙ ΑΥΤΌ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΧΛΕΒΑΣΜΟ...΄΄
    ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ,ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ!!!
    ΦΙΛΕ ΕΊΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένα δεν μπορώ να καταλάβω! Όλοι έχουν δικαίωμα άποψης εκτός από τον Στρατάκη!Δικαίωμα όλων να εκφράζουμε την άποψή μας, αλλά ας μην έχουμε την ψευδιαίσθηση πως διαμορφώνουμε και άποψη!
    Η προσπάθειά του Στρατάκη να καταγγείλει την νομαρχία Βοσκόπουλου σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί εθελοντική, ηταν στο πλαίσιο των υποχρεώσεων της αντιπολίτευσης. Τώρα οι συζητήσεις για μισθούς και επιδόματα του Στρατάκη, είναι λόγια για να καλύψουν το μείζονα θέματα που ανεδείχθησαν στην δίκη του αιώνα, και αυτό φυσικά δεν αρέσει ορισμένους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tελικά, ο Στρατάκης έχει πολλούς "φίλους"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί επιτίθεστε στον άνθρωπο; Όπως λεν οι "φίλοι" μας οι Αμερικάνοι, οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν και από μία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΡΕ...ΟΛΟΙ ΝΕΟΚΟΠΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ. ΑΝΟΙΚΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ! ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΕ ΞΕΡΩΛΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ,ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΦΑΡΜΑΚΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ!!!!!ΕΛΕΟΣ....ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΝΩΝΥΜΑ....ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ..Κ ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή