Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Συνάντηση Ι.Βοσκόπουλου με εκπροσώπους των εμπόρων


Σε ψυχρό και φορτισμένο κλίμα έγινε η συνάντηση των εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου της Φλώρινας συναντήθηκαν τελικά με το Δήμαρχο Φλώρινας Ι.Βοσκόπουλο στις 11 σήμερα το πρωί.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι έμποροι της Φλώρινας διατύπωσαν την αντίθεσή τους στην τοποθέτηση των διαχωριστικών κώνων, αλλά και στον αυταρχισμό και την αδιαλλαξία που επέδειξε μέχρι σήμερα η δημοτική αρχή. Μπροστά στη διογκούμενη αντίδραση του εμπορικού κόσμου της Φλώρινας, αλλά και των πολιτών, ο Ι.Βοσκόπουλος δεσμεύτηκε να ξαναφέρει το όλο θέμα προς συζήτηση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Μετά την τελευταία εξέλιξη οι έμποροι θα έχουν την ευκαιρία να εκθέσουν το σύνολο των προτάσεών τους για τη λειτουργία του εμπορικού κέντρου της πόλης προκειμένου να βρεθεί μία λειτουργική λύση στο όλο ζήτημα. 

7 σχόλια:

  1. Έχει πλάκα πάντως το γεγονός, πως, (άσχετα αν "το μήλον της Έριδος" είναι τα κολωνάκια στην συγκεκριμένη περίπτωση) υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να "ρίξουν" την εξουσία, (την οποία όμως αυτοί ανέβασαν μετά βαΐων και κλάδων), προσπαθώντας να αναδείξουν τους εαυτούς τους ως εθνοσωτήρες.

    Προφανώς σε κάποιους, υπάρχει περίσσιος ναρκισσισμός, που θέλει να απορροφηθεί "με την σειρά του", σε θέσεις εξουσίας.

    Ελπίζω να μην είναι "οι στιγμές" που χαρακτηρίζουν το θάρρος κάποιων για το καλό της πόλης, αλλά τα πιστεύω τους για τον τόπο μας.

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ntropi se katastimatarxes kai se dimarxo. oloi mazi kata ton politon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα καλό έκανε ο δήμαρχος και ¨θα το συζητήσει¨ για να το αλλάξει. ΖΗΤΏ ΤΑ ΚΟΛΟΝΆΚΙΑ ---ΒΑΛΤΈ ΚΑΙ ΆΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ "ΠΟΛΗ" ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ (ΜΟΝΑΔΙΚΟ) "ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ".Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ!ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΛΙΓΟ!ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το χειμωνα πως θα βαζουν πετρελαιο οι καταστηματαρχες και οι οικοδομες?Στις 3 τα ξημερωματα;Το σωστο ειναι τρεις της δημοτικης αστυνομιας απο τις 9 εως και τις 3 να <> οσους παρανομουν.Δεν χρειαζονται οποτε διαχωριστικα κολωνακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή