Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ζητούνται εκπαιδευτές Ενεργειακών Επιθεωρητών


Το ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ ως ένας από τους επίσημους φορείς Εκπαίδευσης Μονίμων Ενεργειακών Επιθεωρητών ζητά από το Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. να ενημερώσει όσους συναδέλφους διπλωματούχους μηχανικούς επιθυμούν να γίνουν εισηγητές στα εξειδικευμένα μαθήματα για την Πιστοποίηση των Ενεργειακών Επιθεωρητών, τα οποία αναμένεται προσεχώς να πραγματοποιηθούν.

Για το λόγο αυτό, οι συνάδελφοι που επιθυμούν να είναι στον κατάλογο των υποψηφίων εισηγητών του ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ για τα εξειδικευμένα μαθήματα Πιστοποίησης Ενεργειακών Επιθεωρητών, παρακαλούνται να γνωστοποιήσουν στο T.Ε.Ε./Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας την πρόθεσή τους αυτή, συνοδευόμενη από σύντομο βιογραφικό σημείωμα εστιασμένο στην ενασχόλησή τους σε ενεργειακά θέματα (μελέτες ΚΕΝΑΚ, ενεργειακές επιθεωρήσεις, εισηγήσεις σε σεμινάρια ΚΕΝΑΚ, τίτλοι σπουδών) και στο οποίο να φαίνεται η ειδικότερη διδακτική ή/και επαγγελματική τους εμπειρία σε αντικείμενα συναφή με αυτά των θεματικών ενοτήτων του προγράμματος.
Επίσης οι συνάδελφοι καλούνται να δηλώσουν την κατηγορία ή τις κατηγορίες (1. Ενεργειακοί Επιθεωρητές Κτιρίων, 2. Ενεργειακοί Επιθεωρητές Λεβήτων και Εγκαταστάσεων θέρμανσης και 3. Ενεργειακοί Επιθεωρητές Εγκαταστάσεων Λεβήτων) Ενεργειακών Επιθεωρητών για την οποία(ες) επιθυμούν να γίνουν εισηγητές.
Η γνωστοποίηση του ενδιαφέροντος μαζί με το βιογραφικό θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικώς στο tee_koz@tee.grΚαταληκτική ημερομηνία υποβολής η Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011.
Για τη Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.
Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Μαυροματίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου