Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Παραιτήθηκε η Ντ.Δοσίου από το Δ.Σ. του Ωδείου Φλώρινας


Ιδιαίτερα δυσάρεστη εξέλιξη για το Ωδείο της Φλώρινας αποτελεί η υποβολή παραίτησης της Ντάνης Δοσίου από το Διοικητικό Συμβούλιο. Με μία εξαιρετικά λιτή δήλωση, η κορυφαία βιολονίστα παραιτήθηκε χθες από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. χωρίς να αναφερθεί στους λόγους που την ώθησαν σ’ αυτήν την πράξη.
Η Florine@ σεβόμενη την απόφαση της κας Δοσίου δε σχολιάζει περαιτέρω τους λόγους που την οδήγησαν σ’ αυτήν την απόφαση, θέλει όμως να υπογραμμίσει την τεράστια και αφιλοκερδή προσφορά της στην ίδρυση και λειτουργία του Ωδείου, στην ανάδειξη και εκπαίδευση νέων μουσικών και τελικά την κορυφαία της προσφορά στη Φλώρινα.

13 σχόλια:

  1. Κάθε μέρα γινόμαστε και πιο φτωχοί σ'αυτή τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιά είναι η άποψη του Συλλόγου "ΟΚΤΑΒΑ" επί του θἐματος αυτού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγανακτισμένος εργάτης22 Σεπτεμβρίου 2011 στις 9:29 μ.μ.

    Κανείς δεν αμφισβητεί την τεράστια προσφορά της κ. Δοσίου στα Πολιτιστικά δρώμενα του νομού.
    Ίσως είναι λίγο σκληρό το μέτρο σύγκρισης αλλά θα μπορούσε να καλύψει εθελοντικά τη θέση ο μέγας εθελοντής του νομού ο κ. Φίλος. Δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς που διαφωνεί. Εθελοντική υπηρεσία προσφέρει στο Δήμο. Τώρα είναι εθελοντής σε τηλεοπτικό σταθμό. Τι θα πείραζε εαν γινόταν εθελοντής και στο Ωδείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ. ΠΟΣΟ ΦΤΩΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΦΛΩΡΙΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Sigoura megali i prosfora tou k. FIlou sto nomo mas alla to Wdeio xreiazete ethelontes me mousiki peira kai kallitexniki drastiriotita.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kai solistiki kariera kai ekpedeutiki kariera kai dieuthintiki kariera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H ΔΟΣΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΥΝΟΥΧΙΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η ΑΝ.ΦΛΩ ξέρει τίποτε για τα θέματα του Ωδείου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγανακτισμένος από τους ανώνυμους25 Σεπτεμβρίου 2011 στις 5:30 μ.μ.

    Απεδείχθει για άλλη μία φορά πόσο μίζεροι είμαστε στη λεκάνη της Φλώρινας. Εαν είναι έτσι όπως τα λέτε για την κ. Ευνουχίδου γιατί δεν βγαίνατε νωρίτερα να τα πείτε. Έχετε αντιληφθεί τι σημαίνει Μουσικό Ωδείο κύριοι στη Φλώρινα. Αλλά να μη σκάσει κάτι για αυτούς που ουσιαστικά προσφέρουν στο τόπο, βγαίνετε ανώνυμα για να το φάτε. ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφήστε ήσυχη τη Δοσίου. Είναι μια σεμνή και καθόλα αξιοπρεπέστατη ηλικιωμένη κυρία που παρ’ όλη την κλονισμένη υγεία της δε σταματάει να βοηθάει τα παιδιά μας. Ε, δε θα θυσιάσουμε το μέλλον των παιδιών μας εξ αιτίας μερικών ανόητων. Βάλτε τέλος πριν πάει μακριά η υπόθεση αυτή και θα χάσουν φυσικά όσοι θέλουν να βλάψουν το ωδείο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιος από το ΔΣ του ωδείου είπε το ψέμα ότι μειώθηκε ο μισθός της κυρίας Ευνουχίδου; Είναι ντροπή για τους πληροφορημένους ανώνυμους. Από την ανάληψη των καθηκόντων της στο ωδείο Φλώρινας έχει προσφέρει πολλές χιλιάδες ευρώ σε υποτροφίες για αξιόλογους άπορους μαθητές του ωδείου, αγόρασε και δώρισε μουσικά όργανα, βιβλία, cd, βιβλιοθήκες και ένα σωρό άλλα, πρόσφερε ένα σημαντικότατο μισθό από το μισθό της για υποτροφία (δωρεάν δίδακτρα) κάθε μήνα. Η αξιόλογη καλλιτέχνης που ολόκληρη η Ελλάδα θαυμάζει αξίζει το σεβασμό όλων μας και οφείλουμε να αφήσουμε το όνομά της έξω από τις ανόητες και ανυπόστατες κουβέντες. Αρκετά πια με το ωδείο. Το γεγονός ότι όλοι ασχολούνται με αυτό δείχνει περίτρανα πόσο ψηλά ανέβηκε. Κύριε ανώνυμε, βρέστε κάτι άλλο να περνάτε την ώρα σας αντί να ακουμπάτε θέματα που όπως φαίνεται ουδόλως γνωρίζετε. Πρέπει να είστε περήφανος για το καλό της πατρίδας μας, για το καλό μέλλον των νέων της πατρίδας μας. Εάν μπορείτε να προσφέρετε κάτι βγείτε από την ανωνυμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. βγειτε και εσεις παρακαλω απο την "ανωνυμια", για να δουμε ποιος ειναι αυτος ο τοσο καλα πληροφορημενος γονεας που γνωριζει "εσωτερικα" το ωδειο.. μονοι σας τα γραφεται και οι ιδιοι απαντατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή