Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Μας έκανε περήφανους



Πηγή: Εφ. "ΗΧΩ"

11 σχόλια:

  1. ΛΟΓΙΚΟ. ΠΟΛΛΟΙ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΕΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΟΛΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΡΙΒΑΔΙ ΣΟΥΒΛΑΣ ΘΑ ΨΗΣΩ ΑΛΛΑ ΜΟΣΧΑΡΙΟΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει δίκιο που χαίρεται ο πατέρας του Σουμπάση. Δεν περίμενε ποτέ πως ο γιος του θα γινόταν ένα από τα μεγαλύτερα κομματόσκυλα του 2011, διοριζόμενος από το δοσίλογο κόμμα του να αμείβεται με μισθό που εμείς οι κοινοί θνητοί δεν μπορούμε ούτε να τον ονειρευτούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς 11:59

    Πλήρωνε έκτακτες εισφορές κάθε εβδομάδα από τα 600 ευρώ που παίρνεις και κάτσε βλέπε το καλοπληρωμένο κομματόσκυλο να κουστουμαρίζεται και να γεμίζει τη τσέπη του με τα λεφτάκια που στερούν από τα παιδιά σου.
    Εκτός κι αν φρόντισε το κόμμα, που απ΄ ότι φαίνεται στηρίζεις, να σου εξασφαλίσει μια θεσούλα...
    Καληνύχτα λοιπόν, εσύ ασχολήσου με τα εσωκομματικά σας κι εμείς με την επιβίωση των παιδιών μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ! ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.ΦΘΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΧΑΡΑΔΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος φθόνος και μιζέρια κύριε/α Τ.Β; Όταν ένας άνθρωπος ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους γιατί κατάφερε να αριστεύσει σ'ένα τομέα και μάλιστα με όπλα την θέληση, την αποφασιστικότητα και τον αλτρουισμό, τότε αξίζει τον θαυμασμό όλων.
    Πιστεύετε ότι τα παραπάνω κριτήρια ανταποκρίνονται στον χαρακτήρα του κύριου Σουμπάση; ή ο άθλος του είναι μεγέθους τέτοιου που όλοι μας θα πρέπει να κρεμάσουμε μια αφίσα με την μάπα του στις κρεβατοκάμαρες μας;
    Ο μπαμπάκας του τον έσπρωξε στη πολίτικη για να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα και ο ίδιος φρόντισε να γίνει ένα πειθήνιο κομματόσκυλο (γαβ-γαβ jeffry boss) για να επιπλεύσει σαν άλλος φελλός σ'ένα χώρο όπου οι άξιοι μοιραία βυθίζονται.
    Θα ήθελα τέλος να σημειώσω ότι εμένα προσωπικά με λυπεί βαθύτατα όταν βλέπω νέους ανθρώπους να προσκολλώνται σε κόμματα δοσίλογων και προδοτών όπως το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. Οι άνθρωποι ξεπούλησαν από την πατρίδα μας ότι μπορεί να πουληθεί. Οπότε κύριε/α Τ.Β συνεχίστε να νιώθετε περηφάνια για τέτοιους ανθρώπους και μην παραπονιέστε για την κρίση, την αξίζετε.

    THE BEGGAR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ο ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΡΧΗΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο 902 Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1700 KΑΘΑΡΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 'ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ' ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ.
    ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για αυτό δεν πάμε μπροστά. Αντί να χαρούμε που ένας δικός μας ανέλαβε μία σημαντική θέση, εμείς γκρίνια και μιζέρια.
    Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι αυτοί που γκρινιάζουν και λένε τα γνωστά πικρόχολα, αύριο μεθαύριο μπορεί να του ζητάνε ρουσφετάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι ρε γκρινιάζουμε!Έχουμε απόλυτο δίκαιο να γκρινιάζουμε!Κι όποιος δε γκρινιάζει μάλλον έχει πρόβλημα!Έχουμε ανάλγητη,κατοχική κυβέρνηση δοσιλόγων και ανδρεικέλων!Που ο αρχηγός της μιλά ανοιχτά,χωρίς αιδώ,για παγκόσμια διακυβέρνηση!Που ετοιμάζεται να ξεπουλήσει με τις εμπράγματες εγγυήσεις!Που αναγνώρισε με τη συμφωνία της Μαδρίτης ζωτικά συμφέροντα των Τούρκων στο Αιγαίο!Που διέλυσε την παιδεία με το φιάσκο με τα βιβλία.Που εξαπάτησε το λαό κραυγάζοντας απ τα προεκλογικά μπαλκόνια ότι υπάρχουν λεφτά.Αυτή η κυβέρνηση δεν ορρωδεί προ ουδενός!Κι αυτόν τον άθλιο,από κάθε άποψη κυβερνητικό θίασο,υπηρετεί πιστά ο κος Σουμπάσης!Που άν είχε ίχνος αξιοπρέπειας θα τα βροντούσε κάτω και θα έφευγε απ την πασοκική σφηκοφωλιά.Γι αυτό γκρινιάζουμε και σκούζουμε και θα σκούζουμε!Τι δηλαδή,επειδή είναι Φλωρινιώτης έχει ασυλία στην κριτική μας;΄΄Ισα-ίσα ένας λόγος παραπάνω να τ ακούσει!Αρκετά τους ανεχόμαστε τόσα χρόνια,τους δήθεν υπηρέτες των λαικών συμφερόντων όπως ο αρχικαιροσκόπος Λιάνης που τον σιχάθηκαν όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή