Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Σε Εισαγγελέα εφέτη ο Κίρκος για την υπόθεση του Γράμμου. Οι ''πολιτικές διώξεις'' και οι ''μηνύσεις''


Για την αποναρκοθετηση του Γράμμου
Στα γραφεία της Εισαγγελίας Εφετών στην Αθήνα βρέθηκε πριν από λίγο καιρό ο πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γ. Κίρκος. Ο πρώην γενικός γραμματέας εκλήθη από την Εισαγγελέα Εφέτη προκειμένου να δώσει πληροφορίες με ντοκουμέντα και ημερομηνίες, για την πολύκροτη υπόθεση της αποναρκοθέτησης του Γράμμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελική λειτουργός, ερευνά ανάλογης σημασίας υποθέσεις του 3ου ΚΠΣ και της Κοινωνίας της πληροφορίας. Η συζήτηση ήταν εκτενής. Ξεκίνησε από τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του τύπου και έφθασε έως την έκθεση των ελεγκτών του υπουργείου που αποκάλυψε το vetonews. Επίσης συνεργεία του ΣΔΟΕ ανέβηκαν πριν καιρό στο κτίριο της Περιφέρειας και μάζεψαν κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να τους φανεί χρήσιμο στην εισαγγελική εντολή που έχουν στα χέρια τους για κατάθεση πορίσματος, τόσο στην υπόθεση του Γράμμου, όσο και στην υπόθεση των χρημάτων του προγράμματος τεχνικής στήριξης.
Οι ''πολιτικές διώξεις'' και οι ''μηνύσεις''
Ο περιφερειάρχης Γ. Δακής πιστός στο προεκλογικό του λόγο ότι «έγιναν πολιτικές διώξεις στην περιφέρεια» προετοιμάζει το έδαφος, ώστε να τοποθετήσει ως προϊστάμενο της Διαχειριστικής Αρχής, τον κ. Β. Κωτούλα. Μάλιστα ο τελευταίος σύμφωνα με δηλώσεις του σε φιλικό του περιβάλλον αναφέρει ότι, έχει κάνει μήνυση στον γράφοντα και στο vetonews για τα όσα αποκάλυψε στις πολύκροτες υποθέσεις που αυτή την στιγμή ερευνά η δικαιοσύνη.
Ας κάνει όσες μηνύσεις θέλει ο κάθε κ. Κωτούλας. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας, με τον σεβασμό που πρέπει στα πρόσωπα και τους θεσμούς και δεν έχουμε να φοβηθούμε από τέτοιες ενέργειες.
Σπύρος Κουταβάς
Πηγή: vetonews.gr

3 σχόλια:

  1. Όποιος κάνει καλά την δουλειά του, δεν έχει να φοβηθεί τ ί π ο τ α .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ Τ.Ε.Ν.Ξ. (ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ ΝΑΡΚΩΝ ΞΗΡΑΣ) ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΑΡΚΑΛΙΕΥΤΕΣ - ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΟΥΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΠΟ ΝΑΡΚΕΣ. Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ; ΛΟΓΙΚΑ, Η ΔΑΠΑΝΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΕΓΑΛΗ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΑ ΑΝΑΤΙΘΕΤΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΔΑΠΑΝΗΡΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 'ετσι είναι όταν κάτι βρωμάει το ονομάζουμε πολιτική δίωξη και ξεμπερδεύουμε. Μπράβο στα λαμόγια,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή