Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Επιστολή της βιολονίστας Ντ.Δοσίου


Από την κα Ντάνη Δοσίου λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:


ΠΡΟΣ
Αξιότιμη Florine@

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητοί μου συμπατριώτες,
δεν έχω καταλάβει ακόμη όλον αυτόν το θόρυβο εξ αιτίας της παραίτησής μου από το Δ.Σ. του Ωδείου.
Ούτε φιλοδοξίες έχω, ούτε αυταπάτες. Εάν θεωρούσα τόσο σημαντικό τον εαυτό μου, να ’στε σίγουροι ότι δεν θα είχα παραιτηθεί από το Δ.Σ. του Ωδείου.
Ξέρω μόνο ότι δούλεψα πολύ, ότι από τότε που γεννήθηκα μέχρι τώρα που γέρασα δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν, ότι έζησα με σεμνότητα και αξιοπρέπεια.
Σίγουρα υπάρχουν σημαντικότεροι από εμένα που θα με διαδεχτούν επαξίως.
Θερμότατα σας παρακαλώ να σταματήσει εδώ ο άσκοπος αυτός θόρυβος.

Σας ευχαριστώ πολύ
Με τιμή
Κυρία Ντάνη Μ. Δοσίου 

6 σχόλια:

  1. Κυρία Δοσίου έχετε απόλυτο δίκιο. Δυστυχώς αυτή είναι η φλώρινα. Βρήκε την ευκαιρία να βγάλει τη μιζέρια και την κακία σε ένα πρόσωπο με τεράστια προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής και όχι μόνον. Κυρία Δοσίου δεν είστε η πρώτη θα παρακαλούσα να είστε η τελευταία που βγάλαν οι Φλωρινιώτες τη μιζέριά τους. Ευτυχώς που την ιστορία δεν τη γράφουν οι ανώνυμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιότιμη ΚΥΡΙΑ Δοσίου. Η δήλωσή σας ότι: "Υπάρχουν σημαντικότεροι από εσάς που θα σας διαδεχτούν επαξίως" αποτελεί αναμφίβολα ελάχιστο δείγμα της σεμνότητας και της αξιοπρέπειας που χαρακτηρίζουν τη ζωή σας, τουλάχιστον από τότε που είχα τη χαρά και την τιμή να σας γνωρίσω. Είναι γνωστό ότι δουλέψατε πάρα πολύ σε όλη τη διάρκεια της ζωής σας, καθώς και ότι ΠΟΤΕ δεν βλάψατε κανέναν. Αντίθετα, βοηθήσατε ουσιαστικά πάρα πολλούς και σας το έχουν αναγνωρίσει. Σε ότι αφορά το θόρυβο που δημιουργήθηκε, θα ξέρετε βεβαίως ότι πάντα, όταν μια ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ αποσύρεται από τα κοινά, το άγχος για την εξεύρεση ικανού αντικαταστάτη προκαλεί θόρυβο ο οποίος δεν είναι απαραίτητα κακόβουλος ή κακοπροαίρετος. Ως μέλος της τοπικής κοινωνίας σας παρακαλώ θερμά να μας χαρίσετε λίγη από την υπομονή σας, με τη βεβαιότητα ότι σύνταμα θα καταλαγιάσει ο θόρυβος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kυρία Δοσίου.
    Γενναία η απόφασή σας να αποσυρθείτε.
    Δεν είναι ούτε δυνατό ,ούτε υποχρεωτικό να καταλάβουν όλοι το γιατί και την αξία μιας παραίτησης στον σωστό χρόνο.
    Μακάρι αλλά , δύσκολο δυστυχώς να βρεθούν ''σημαντικότεροι'' .
    Να είστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχοντας λάβει γνώση στη Θεσσαλονίκη για την επιστολή παραίτησης που υπέβαλε η κα Ντάνη Δοσίου στο Δ.Σ. του Νομαρχιακού Ωδείου Φλώρινας όλοι εμείς οι παρακάτω θα θέλαμε να εκφράσουμε την ελπίδα μας ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και ότι θα παραμείνει σε αυτό.
    Η/Ο: Παπαδοπούλου Ελένη,Μπλάτζα Ευτυχία,Μισυρλή Αναστασία,Γκιουλετζής Αθανάσιος,Καραμανώλης Δημήτριος,Κανδυλίδης Γεώργιος,Κυριακού Μαρία,Ξεναρίου Παναγιώτα,Καραγιάννη Μαρία,Παπαδοπούλου Κατερίνα,Παπαδοπούλου Φωτεινή,Βοζίκης Κωστής,Δελφινοπούλου Εύη,Πολυζωίδης Δημήτριος,Κεχαγιά Αναστασία,Ντορέ Μιρέιγ θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι η κα Ντάνη Δοσίου έδωσε και δίνει μέχρι σήμερα ολόψυχα τη ζωή της στην αληθινή αξία και διάσταση της μουσικής τέχνης και ειδικότερα της εκπαίδευσης μέσα από αυτήν.
    Με τη τεράστια γνώση και εμπειρία της στο τομέα αυτό, δίδαξε και καθοδήγησε πολλές γενιές μουσικών.
    Χαρισματική,δυναμική,μάχιμη,δημιουργική,διορατική,ευρηματική και με μεγάλη αφοσίωση και αγάπη προς τους νέους,παράγει ουσιαστικό και στέρεο εκπαιδευτικό έργο.
    Θεωρούμε προνόμιο,το να έχουμε δίπλα μας μία τέτοια προσωπικότητα.
    Με εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φλωρινιώτης φιλότεχνος27 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:26 π.μ.

    Φιλάκια στους "Δηλωσίες"!!....αλλά αυτό δεν χρειαζότανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή