Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Παρωδία "Διαβούλευσης" με προειλημμένες αποφάσεις για τα κολωνάκια (video)

Με απογοήτευση και οργή αποχώρησαν από την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου οι εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου της Φλώρινας μετά την παρωδία "διαβούλευσης" με την οποία ο Ι.Βοσκόπουλος θέλησε να επαναβεβαιώσει την απόφασή του για τα κολωνάκια.
Χαρακτηριστική ήταν η εικόνα της απόλυτα απαξιωμένης επιτροπής διαβούλευσης, αφού η πλειοψηφία των μελών της ούτε καν είχε ειδοποιηθεί μέχρι σήμερα το πρωί για να συμμετάσχουν στη μεσημεριανή συνεδρίαση. Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσουμε ότι το σύνολο των μελών της επιτροπής αυτής έχουν διοριστεί με απόφαση του Ι.Βοσκόπουλου και στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι μη εκλεγμένοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ή πολιτικοί του φίλοι. Κατά τα άλλα, το σκηνικό μιας προειλημμένης απόφασης συμπληρώθηκε με την ομόφωνη απόφαση των μελών της επιτροπής (31/45), ώστε να παραμείνουν τα κολωνάκια. Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί ωστόσο το γεγονός της απουσίας κάθε αντίδρασης από την πλευρά του συνδυασμού της Ο.Μούσιου. Δείτε στα video που ακολουθούν τις τοποθετήσεις μελών της επιτροπής διαβούλευσης και εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου.  












10 σχόλια:

  1. Λυπάμαι πολύ κύριοι Εμποροι για την στάση σας και την διεκδίκηση του δικαιώματός να με ταλαιπωρείτε! εύγε. στο σπίτι και στη δουλειά μου πηγαίνω κύριε Πρόεδρε των Φαρμακοποιών! Δεν σας προβληματίζει ότι ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ μη έμπορος δεν έχει βρεθεί να στηρίξει την παράλογη θέση σας; Πιο πολύ λυπάμαι για την καιροσκοπική θέση του κ. Τσώκα. Πόσοι σύμβουλοι σας υπερψήφισαν κ. Τσώκα τώρα που είστε κατά;

    Στάθης Παπαδόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβούλευση με Σολάκη και Μαυρόπουλο είναι σαν διάλογος με το ΚΚΕ. Ομόφωνα και τελειώσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το 'πα και το ξαναλέω: αφού ο Δήμος εξασφαλίσει χώρους στάθμευσης για τους κατοίκους του κέντρου, θα πρέπει να προχωρήσει στην πεζοδρόμηση και ποδηλατοδρόμηση των κεντρικών δρόμων. Η λύση με τα κολωνάκια, όπως και η αφαίρεσή τους φανερώνουν την έλλειψη οράματος για την πόλη και τον θανάσιμο εγκλωβισμό των κολωνακιολογούντων σε παρωχημένες λογικές.
    Ας μου επιτρέψουν οι συνεπώνυμοι και γι' αυτό θιγόμενοι, δεν πρόκειται γι' αυτούς: η λογική των κολωνακίων μόνο ως καραμήτσιος λογική μπορεί να αντιμετωπιστεί. Για να το πω καθαρά: θεωρώ πως και καραμήτσοι μας κυβερνούν, αλλά και καραμήτσοι είμαστε, αφού και τους ψηφίζουμε και τις αρλούμπες τους δεχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοι αυτοι οι κυριοι και κυριως οι κυριες δεν προτιμουν οι ιδιοι την αγορα της Φλωρινας αλλα του "εξωτερικου" ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξω τα κολονάκια!!!Και δεν είμαι έμπορος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειμαι εμπορος και ημουν υπερ στα κολωνακια λογω της κυκλοφοριακης συμφωρησεις στο κεντρικο δρομο της πολης απο οδηγους που ακομα και για την εφημεριδα τους επρεπε να σταματησουν ακριβως εκει και οπου τους βολευε. Διστυχως λογω της "κοτσαμπασιδικης" νοοτροπιας του μεγαλυτερου ποσοστου πολιτων αυτης της πολης -ρε ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε- πλεον ολες οι γωνιες του κεντρικου εχουν γινει οι χωροι σταθμευσεις αυτωντων "σπουδαιων" πολιτων.
    Εν τελει πιστευω οτι υπαρχει αυτη η διαμαχη μεταξι Δημου και εμπορων χωρις λογω και αιτια, με κολωνακια ή χωρις το παρανομο παρκαρισμα ειναι δεδομενο πανω στο κεντρικο δρομο. Η λυση για μενα ειναι πολυ απλη, ευκολη και προπαντων χωρις κολωνακια και ειναι η εξης...οταν βρε συ κατακαημενε Δημε δημιουργεις ενα φορεα οπως η δημοτικη αστυνομια και τους εχεις για να κανουν βολτα στο ποταμι και μονο για αυτο απο εκαι και περα δεν σου φταιει ουτε ο "κοτσαμπασης" οδηγος ουτε ο εμπορος που διαμαρτηρετε για τα κολωνακια. Το μεγαλο προβλημα του κεντρικου δρομου ειναι οταν ειναι ανοιχτα τα μαγαζια ,η ωρες δηλαδη που ειναι ανυπαρκτη η δημοτικη αστυνομια στο κεντρικο και οταν τους δεις ειναι σαν παρεα με παιδια που εχουν για παιχνιδι μια σφυριχτρα στο χερι. Κοθβαλανε ενα μπλοκακι και καλα για να γραφουν κοσμο, με απλα λογια δηλαδη αν εκανε η δημοτικη αστυνομια τη δουλεια της σωστα δε χρειαζονται τα κολωνακια βρε παιδια και αν θες εσυ βρε Δημε να κοψεις τον "κοτσαμπαση" μια και καλη θεσπισε και ενα προστιμο μεγαλο για παρανομο σταση - παρκαρισμα στο κεντρικο και να δεις πως θα κοπει ο αερας πολων εδω σε αυτη την "τροπος του λεγειν" πολη.Και εννοειτε Δημε αν γραψουν το μπατσανακι τον ξαδελφο ή τον θειο του καθενος που εργαζετε στο δημο το προστιμο να μη χαριζετε, και οταν σου πει δε πληρωνω γιατι και καλα ειμαι μαγκας εχεις και τη ΔΕΥΑΦ για να τον αναγκασεις να στα δωσει μεσω του λογαριασμου της......Απλα ειναι τα πραγματα ρε παιδια και αυτη η απλη σκεψω χρειαζετε πλεον παντου γιατι εσεις που ειστε στα ποστα με 16 και καλα πτυχια στα χερια σας εσεις ειστε που ταχετε κανει ΣΚΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι στα κολώνάκια γιατί έχουμε προσωπικούς λόγους ο καθένας για να σπάμε τα νεύρα μας.Να μου λείπει και ο κάθε έξυπνος που αφήνει ''για ένα λεπτό'' το αυτοκίνητό του.Οσο για τη δημοτική αστυνομία μάλλον δεν είναι δυνατό να είναι παντού.Κολωνάκια πρέπει να μπούνε και σε άλλους δρόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποια επιτροπή διαβούλευσης ρε παιδιά πλάκα κάνετε, αυτό το πράγμα απαρτίζεται από τους περισσότερους αποτυχημένους υποψηφίους δημοτικούς αλλά και κοινοτικούς συμβούλους του Βοσκόπουλου, κάποιους δήθεν δημοκράτες διαπλεκόμενους και κάποιους εργολαβίσκους (εμπειροτέχνες) υποτακτικούς . Με όλους αυτούς φίλοι μου, να αποφασίζουν για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας τα πράγματα προβλέπονται δυσοίωνα και βέβαια το κερασάκι της τούρτας είναι ο ίδιος δήμαρχος ο οποίος το τελευταίο διάστημα βλέπει φαντάσματα και καθοδηγούμενες συνομωσίες ο κακομοίρης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι στα κολονάκια γιατί μόνο έτσι βάζει μυαλό ο Έλληνας.Δεν μπορεί ο καθένας να ανάβει τα αλάρμ του αυτοκινήτου του και να σταματάει όπου θέλει για να κάνει τη δουλειά του και να καθυστερεί τους υπόλοιπους.Οι καταστηματάρχες αν δεν θέλουν τα κολονάκια ας μεγαλώσουν τις εισόδους των καταστημάτων τους να μπαίνουμε με τα αυτοκίνητα μέσα.Και στο κάτω - κάτω υπάρχουν πινακίδες που απαγορεύουν τη στάση και στάθμευση,γιατί ένας απο αυτούς που κόπτονται τοσο δεν θέλει να σέβονται οι κανόνες του Κ.Ο.Κ.;Ας εισηγηθούν να βγούν και οι πινακίδες,αφου υπάρχουν πινακίδες τι τους πειράζουν τα κολονάκια, είναι το ίδιο πράγμα.Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή