Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Δυναμική συμμετοχή του "Σπάρτακου" στη 48ωρη απεργία


Ο "Σπάρτακος", δυναμικά και μαζικά θα συμμετέχει στην 48ωρη απεργία που έχουν προκηρύξει για 19 και 20 Οκτωβρίου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, σε μια προσπάθεια να εκφραστεί, εντονότερα από ποτέ, η αντίθεση και η διαμαρτυρία των εργαζομένων στα άνευ προηγουμένου βάναυσα μέτρα που τους έπληξαν και τους πλήττουν  με τον πιο σκληρό τρόπο.

Περαιτέρω, με βάση το άρθρο 48 του καταστατικού της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, ο "Σπάρτακος" ζητά από τη ΓΕΝΟΠ τη σύγκλιση της Επιτροπής των Ενεργειακών Κέντρων, προκειμένου να εκτιμηθούν και να αξιολογηθούν τα όσα προβλέπονται από την εφαρμογή του Σχεδίου Νόμου για τις συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, το ενιαίο μισθολόγιο βαθμολόγιο, την εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις (πολυνομοσχέδιο).
Οι ταχύτατες εξελίξεις και αλλαγές, επιτάσσουν εγρήγορση, δράση και διαρκή ενημέρωση προκειμένου οι εργαζόμενοι να γνωρίζουν τα όσα συμβαίνουν.
Ο "Σπάρτακος" με όλα του τα στελέχη, θα βρίσκεται στους χώρους δουλειάς προκειμένου να μεταφέρει στους εργαζόμενους όλων των χώρων τα όσα διαδραματίζονται και προγραμματίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου