Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Βραβείο για την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας από την 27η Philoxenia


Βραβείο απέσπασε κατά τη συμμετοχή της στην τουριστική έκθεση 27η Philoxenia 2011 η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, λαμβάνοντας το «Ειδικό Βραβείο Διοργανωτή» για την υποστήριξη και την οργανωμένη παρουσία της. Το βραβείο παρέλαβε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ΗΕLEXPO Πάρι Μαυρίδη για την συνεργασία που υπήρξε σε όλα τα επίπεδα, αλλά και στην συμβολή του στην προσπάθεια να αποτελέσει προορισμό εναλλακτικού τουρισμού η Δυτική Μακεδονία.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στη φετινή έκθεση PHILOXENIA, στο περίπτερο 13, η οποία πραγματοποιήθηκε από 18 έως 20 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη. Στην PHILOXENIA συναντήθηκαν φορείς και επιχειρηματίες από το χώρο του τουρισμού της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής της νοτιοανατολικής Μεσογείου. Στην έκθεση η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας διοργάνωσε και παράλληλες εκδηλώσεις, όπως έκθεση φωτογραφίας από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας – φωτογραφική ομάδα ΡΟΕΣ και Γευστική παρουσίαση μανιταριών Γρεβενών.
Αξίζει να αναφερθεί, τέλος, πως το όλο στήσιμο και την επιμέλεια του Περιπτέρου, το οποίο τελικά και βραβεύτηκε, ανέλαβε ο Τέλης Βωβός και η εταιρία «ΣΚΕΨΙΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου