Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Σχολικοί αγώνες ανωμάλου δρόμου (φωτορεπορτάζ)


Σχολικούς αγώνες σε ανώμαλο έδαφος διοργάνωσε η Φυσική Αγωγή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας με τη στήριξη της Π.Ε. Φλώρινας σήμερα το πρωί, στο λόφο του Αγ. Παντελεήμονος στη Φλώρινα. Στους αγώνες συμμετείχαν 22 αγόρια και 12 κορίτσια από τα λύκεια του νομού.
























2 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ όμορφη η εικόνα με τους μαθητές να αγωνίζονται μέσα στο δάσος . Μπράβο στους διοργανωτές. Επιτέλους τα παιδια αγωνίζονται μέσα την φύση Πολύ ωραία ιδέα που επαληθεύει στο έπακρον το άριστο συνδυασμό φύσης και αθλησης ειδικά η τελευταία μακριά απο το αποπικνικτικό αστικό περιβάλλο της μόλυνσης και του τσιμέντου .Μιά πολύ καλή ιδέα αθλητικής διοργάνωσης στην Φλώριναχωρίς υψηλό κόστος που θα μπορεί να αξιοποιηθεί κατάλληλα και σε πανελλήνιους αγώνες ώστε ο κόσμος με τους αθλητές να γνωρίσουν απο κοντα το πλούσιο φυσικό περιβάλλον της Φλώρινας.Μπράβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε ένα απο τα ομορφότερα περιαστικά δάση στην Χώρα μας και μ αυτην την πρωτοβουλία είχαν την ευκαιρία οι μαθητές να το χαρούν...!!..ίσως θα πρέπει να γίνει θεσμός ενας τέτοιος αγώνας γιατί οχι και σε πανελλήνιο επίπεδο..!!

    Δ.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή