Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Η "Αγία Όλγα" περιμένει...

Από φίλο αναγνώστη λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:
Πριν λίγες μέρες επισκέφθηκα την Κόνιτσα. Στο ξενοδοχείο που έμεινα έπεσε στα χέρια μου μία τοπική εφημερίδα και διάβασα για την προσπάθεια των ανθρώπων της περιοχής για να ιδρύσουν παράρτημα της Ανωτάτης σχολής...στο Τσεπέλοβο. Αναπόφευκτα ένιωσα λυπημένος και απογοητευμένος όταν σκέφτηκα τους δικούς μας τοπικούς άρχοντες. Εκεί ο Δήμος παραχώρησε ένα ολόκληρο κτίριο για να στεγαστεί η σχολή, ενώ εμείς στη Φλώρινα έχουμε ένα υπέροχο κτίριο της "Αγίας Όλγας" και δεν το λειτουργούμε. Λυπάμαι πολύ για όσα δεν κάνουμε και φοβάμαι ότι τελικά θα χάσουμε και τις σχολές που κερδήθηκαν με κόπους και προσπάθειες. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Απογοητευμένος συμπολίτης


3 σχόλια:

  1. Δυστυχώς οι αρχές ... κοιμούνται!!!
    Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι μόνο θέμα των αρχών. Θα πρέπει και οι πολίτες αυτής της πόλης να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να εναντιωθούν κάποια στιγμή στο κατεστημένο του κράτους, που τόσα χρόνια σέρνονται από πίσω του(ς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βουνίσιος ακτιβιστής16 Νοεμβρίου 2011 στις 12:24 π.μ.

    Πολύ καλά το επισήμαψε ο ενεργός συμπολίτης μας. Προσωπικά εάν διαπιστώσω ΑΔΡΑΝΕΙΑ και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ για την ΔΙΚΗ ΜΑΣ σχολή να γνωρίζετε ότι θα γίνει της που..... της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ εδώ πάνω στην Φλώρινα με κάθε θεμιτο και αθέμιτο τρόπο. Περιφερειαρη αντιπεφερειαρχες Δήμαρχε και βουλευτές φλωρινας σε ποιό σταδιο αρμενίζει η Αγία ¨Ολγα αλλα και η κυρία ¨ολγα ειδική σύμβουλος του πασοκ σε θέματα παιδείας νυν διευθυντρια κεκυαμεα καστοριάς και συμμετέχουσα στο δημοτικό συμβούλιο? δέν ακούτε? δέν διαβάζετε? τι γινεται γύρω μας? αν διαπιστώσουμε ολιγωρία απο μέρους σας Θα σας "κανονίσουμε" καταλλήλως πολίτες και φοιτητές αναλόγως ! και πού είστε ...οι εκλογές πλησιάζουν και τρέμετε το γνωρίζουμε ......η υπομονή μα κυρίως η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ..ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ....ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΙΒΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΣΑΣ...κρατούμε στάση αναμονής μέχρι να αρχίσει το κυνηγητό σας σε γραφεία και δρόμους..κόψτε απο τις εκδηλώσειςτων 10.000.000 της περιφέρειας και κάντε τα αυτονόητα για την τελική παράδοση της αγίας όλγας στους φοιτητές της σχολής .Αυτή είναι μία μικρή προειδοποίηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή