Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Τρενοχιονόπιτα 2012 (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ)

Παρουσία φίλων και μελών της Κίνησης Φίλων του Τρένου κόπηκε η τρενο-βασιλόπιτα στον έρημο σιδηροδρομικό σταθμό της Φλώρινας…












8 σχόλια:

  1. Μπράβο στους βουλευτές μας μπράβο στους εκπροσώπους της περιφέρειας μπράβο στους δημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους που όλοι επιτέλους εξέφρασαν την επιθυμία τους για την επαναλειτουργεία της γραμμής του τρένου με την παρουσία τους στην Τρενοβασιλόπιττα. Καλά δεν ντρέπονται λίγο κανείς μα κανείς δεν φιλοτιμήθηκε να τιμήσει με την παρουσία του αυτή την εκδήλωση. Ντροπή σε όλους. Φλωρινιώτες ξυπνήστε επιτέλους και πάρτε τα γιαούρτια γιατί αυτά τους χρειάζονται. Ντροπή - Ντροπή - Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όχι φίλε αυτοί που αναφέρεις δεν δικαιούνται μπράβο ούτε για ειρωνεία .. είναι '' υπερ άνω!! ''.Δεν κατεβαίνουν στο πεζοδρόμιο με τον λαουτζίκο.
    Ας ήταν να έρθει κάποιος υπουργός και θα σουλεγα.
    Τα μπράβο είναι για τον Σαπαλίδη Να που βρέθηκε κι ένας σωστός.Καλή συνέχεια
    Και σε σας τους πρωτεργάτες μπράβο,καλό κουράγιο συνεχίστε χωρίς κενά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όχι γιαούρτια φίλε μου είναι ακριβά.

    Αυτοί μόνο όταν χάσουν την εξουσία απ τα χέρια τους θα θυμηθούνε και το τρένο . ¨Αστους στην ησυχία τους. καλά ροχαλίζουν στα γραφεία τους...Περιμένεις απο αρτηριοσκληρυντικους με κοιλιόδουλους με τα τρένα θα ασχολούνται? Αυτοί δέν έχουν αφήσει χορό για χορό γλέντι για γλέντι κοινώς στα ρακουτσάρια τους..Με γύψο στο μυαλό και στα πόδια περιμένεις προκοπή στην Φλώρινα? Όλοι τους "συνεδριάζουν" ... εκτός κι εάν όψιμα τους πιάσει εκείνη η όψιμη συμπαράσταση προς άγραν ψηφαλακίων χειραψιών υποσχέσεων .. Εκλογές έρχονται και τότε ναι θα θυμηθούν και το τρένο που χάσαμε στη Φλώρινα .Μήν ανησυχείς τότε θα βλέπουν τρένα και στον ύπνο τους να σφυρίζουν ......Μήν ανησυχείς θα τους κεράσουμε τότε κόλλιβα μέσα σε φακελάκι .Σε διαβεβαιώ ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα τους που τρίζει ...ΜΕ ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΙΆ ΝΤΡΟΠΉ ΝΑ ΝΙΏΣΟΥΝ ?Τα καβούρι@ και τα κιβούρι@
    Σε διαβεβαιώ ότι εάν έκοβε στην Φλώρινα βασιλόπιτα η γνωστή τζούλια όλοι οι εκλεγμένοι θα καταγράφαν και..... απουσίες! Ξεχάσαν τα προβλήματα μας φίλε.εκτός κι έαν φιλοτιμηθεί καμία ή κανένας.που ξέρεις κράτα τα γιαουρτια πρίν την κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά το ξέρετε ότι ξηλώνουν τις γραμμές σε όλη τη διαδρομή στο στενό στο Κλειδί, με πρόσχημα τη μεταστέγαση του Κλειδιού;
    Οι φίλοι του τραίνου να αποκλείσουν την οδική διάβαση του Κλειδιού ΤΩΡΑ. Είναι η ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΥΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
    Κ. ΠΕΤΡΆΚΟ ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Θα το ψάξουμε.

      Άννα

      Διαγραφή
  5. απατημένος τρενοεραστής15 Ιανουαρίου 2012 στις 11:24 μ.μ.

    οι φίλοι του τρένου μάλλον κοιμούνται και ονειρεύονται το τρένο να έρχεται και κάποιες από αυτούς ακούνε και σφυρίγματα. φοβάμαι ότι αυτά που ακούν είναι οι κλανιές των κρατικών παραγόντων με τους οποίους φαίνεται ότι έχουν γίνει φιλενάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Προωθούν θετικό κλίμα. Συνεργασία, αισιοδιοφοξία, αγωνιστική διάθεση. Ελπίζουμε να είσαι επιβάτης του τρένου και ας μην μας καταδέχεσαι.

    Φίλη του τρένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ και δύσμοιρε "απατημένε τρενοεραστή", όπως βλέπεις μάλλον κάποιοι δεν κοιμούνται στην πόλη αυτή για να διεκδικούν το τρένο στην πόλη σας! Και λέω "σας" γιατί δεν είμαι φλωρινιώτης, αλλά την πονάω την Φλώρινα, ως φοιτητής σ' αυτήν την πόλη κάτι χρονάκια..Οπότε φιλικότατα σου συνιστώ να ξυπνήσεις εσύ καθώς ως απατημένος(εσύ το λές άλλωστε) κοιμόσουν όταν σου "έπαιρναν" το τρένο! Ξύπνα λοιπόν, γιατί μετά το τρένο έπονται κι άλλα "παρσίματα" και θα πονέσουν, είσαι δεν είσαι κοιμισμένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή