Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Στα τελικά για την ΟΝΕΕ ο Φλωρινιώτης Παύλος Νίκου


Στην τελική φάση του διαγωνισμού για τη συμμετοχή στην Ορχήστρα Νέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ο.Ν.Ε.Ε.) για το 2012 προκρίθηκε ο 15χρονος από τη Φλώρινα Παύλος Νίκου με όργανο το κλαρινέτο.  Η προκριματική φάση πραγματοποιήθηκε στις 

14-1-2012  στην Αθήνα στο Ωδείο Αθηνών και η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012 στον ίδιο χώρο, ενώ την κριτική επιτροπή θα απαρτίσουν καταξιωμένοι Έλληνες μουσικοί και ο  διευθυντής σπουδών της Ορχήστρας, καθηγητής David Strange.
Οι επιτυχόντες θα συμμετάσχουν στις περιοδείες της Ορχήστρας το καλοκαίρι του 2012 και την άνοιξη του 2013. Η Ορχήστρα Νέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης δημιουργήθηκε το 1976 και η δημόσια ραδιοτηλεόραση συμμετέχει από το 1981. Ο διαγωνισμός, διοργανώνεται από το Τμήμα Διεθνών Συμπαραγωγών της ΕΡΤ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.

6 σχόλια:

  1. μπραβο στο παιδι...!!! ΔΕΔΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια και στο παιδί και στην οικογένεια που στηρίζει την προσπάθεια του!!!!!!!!Δίνα Γιούλη - Δίνας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τον ειχα μαθητη του αξιζουν τα καλυτερα μπραβο του και στους γονεις του επισης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο σε αυτον και στους γονεις του ειμαι πολυ περιφανη ως φλωρινιωτισσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο Παύλο!! Καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχουμε παρακολουθήσει τον νεαρό Παύλο σε αρκετές συναυλίες του Ωδείου μας. Μας είχε συναρπάσει. Εξαιρετικό ταλέντο πολλά υποσχόμενο. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον διαγωνισμό για την συμμετοχή του στην θαυμάσια και πολλή αξιόλογη Ορχήστρα Νέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που τα μέλη της είναι τα μεγαλύτερα μουσικά ταλέντα της Ευρώπης. Είναι μεγάλη τιμή για την Φλώρινα. Θερμά συγχαρητήρια στον Παύλο, στους καθηγητές του και στους γονείς του.
    Θανάσης Βογιατζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή