Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Αποκριάτικο γλέντι από το Σύλλογο Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης


Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 8.30 μ.μ στο ξενοδοχείο  Νεφέλη στο Πανόραμα σε ένα τρικούβερτο μασκέ αποκριάτικο γλέντι για να ξορκίσουμε όλοι μαζί, με τον τρόπο και τους ήχους της Φλώρινας  τα άγχη της εποχής.  
Η πρόσκληση θα περιλαμβάνει ένα 

εξαιρετικό πλήρες μενού (ορεκτικό, σαλάτα, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο) και απεριόριστα ποτά ενώ στην  μουσική θα μας ταξιδέψουν τα Χάλκινα της Φλώρινας (ευγενική χορηγία του Δήμου Φλώρινας). Τιμή πρόσκλησης 25€.
Θα παρακαλούσαμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας μέχρι τις 15/02/12 στα τηλέφωνα που αναφέρονται παρακάτω. Κρατήσεις τραπεζιών δεν θα γίνουν οπότε ευελπιστούμε στην έγκαιρη προσέλευση σας. Για όσους  το επιθυμούν  θα  υπάρχει  λεωφορείο για  την μετάβαση και  την αποχώρηση σας από το ξενοδοχείο το οποίο θα κάνει στάσεις σε κεντρικά σημεία της πόλης (Βασιλικό Θέατρο, Μακεδονία Palace, Βασ.Όλγας και Μαρτίου)
Η παρουσία σας (όχι υποχρεωτικά μασκέ) θα αποτελέσει για μας ιδιαίτερη τιμή και χαρά.
Τηλέφωνα Κρατήσεων: Χατζηλάμπρου Δ.: 2310240473, 6974936016, Λιαντζάκη Γ.: 6972636528, Παπαθανασίου Ε.: 2310262001, 6932295654.
Ο ετήσιος οικονομικός  απολογισμός του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί στις 4/03/12 και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 11/03/12 στις 11 π.μ στην  αίθουσα της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων. Θερμή παράκληση για την δημιουργία ενός πληρέστερου μητρώου όσα από τα μέλη μας έχουν  αλλάξει αρ. τηλ. να το δηλώσουν στα τηλέφωνα Κρατήσεων.
                         Ο Πρόεδρος                              Η Γεν. Γραμματέας
                    Δημήτριος Γάκης                           Γεωργία Λιαντζάκη

3 σχόλια:

  1. Ο κ. Γάκης είναι πολύ καλός γιατρός και καλός χαρακτήρας. Ναένας καλός υποψήφιος με την ΝΔ ΣΤΗΝ ΦΛΏΡΙΝΑ. λΥΠΆΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ Κ'ΑΝΩ ΤΗΝ κομματική μου υπέρβαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στάθη πρόσεχε μπορεί να κατέβει και ένας μεγάλος πανεπιστημιακός. οι απειλές έρχονται από θεσ/κη μεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΒΟΣΔΟΥ.

      Διαγραφή