Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Οι Αστυνομικοί της Φλώρινας συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Φλώρινας την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 συμμετείχε με μέλη μας στην Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) στην Αθήνα.
Εκφράσαμε με μας μας Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις μας Χώρας, την καθολική διαμαρτυρία μας για την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους, των εργασιακών σχέσεων και των οικονομικών 

περικοπών που πλήττουν πλέον ολόκληρη την αστυνομική οικογένεια, μας γονείς, τα αδέρφια μας, τα παιδιά μας, όλους μας συμπολίτες μας.
Σε συνέχεια των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας για μας αποφάσεις μας κυβέρνησης και των τροϊκανών κατατέθηκε ψήφισμα διαμαρτυρίας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και απευθύναμε, ως Έλληνες Αστυνομικοί,  επιστολή – καταγγελία στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ. Martin Schulz, ο οποίος είχε χθες διαδοχικές συναντήσεις με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου, καλώντας τον να μεταφέρει την αγανάκτησή μας μας Ευρωπαίους Βουλευτές και να μεριμνήσει για την έμπρακτη εκδήλωση αλληλεγγύης μας το λαό και τη χώρα μας, μας επιβάλλουν τα ιδεώδη και οι καταστατικές- ιδρυτικές πράξεις και αρχές μας Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Μας, κάνουμε γνωστό ότι η Ένωσή μας θα συμμετάσχει στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας  που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία μας Φλώρινας, την Παρασκευή 2 Μαρτίου και ώρα 11.00΄, η οποία διοργανώνεται από όλους μας Φορείς του τόπου και καλεί όλα τα μέλη μας στην εν λόγω διαμαρτυρία, για να ενώσουμε κι εμείς τη φωνή μας με όλους μας πολίτες μας Φλώρινας, τονίζοντας ότι δεν χαρίζουμε το τόπο μας σε κανέναν.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                         Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
             ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης                  ΜΠΑΡΟΣ Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου