Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Εκπαιδευτικά Προγράμματα για Άτομα με Αναπηρία στις Νέες Τεχνολογίες


Ο Νομαρχιακός Σύλλογος Α.με.Α  Ν.Φλώρινας θέλει να ενημερώσει τα μέλη του για την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπαιδευόμενων στο Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης Ατόμων με Αναπηρία στις Νέες Τεχνολογίες (υποέργο 1 Δράση 3) του Έργου 

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ», η οποία διοργανώνεται από την Ε.Σ.Α.με.Α.  Παρακάτω αναφέρεται αναλυτικά η πρόσκληση:
Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), Ν.Π.Ι.Δ.- Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, στο πλαίσιο του Ε.Π. «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ», ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ «Λοιποί Φορείς Παροχής Δια Βίου Εκπαίδευσης» της προγραμματικής περιόδου «ΕΣΠΑ 2007-2013», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και εθνικών πόρων, υλοποιεί Έργο με τίτλο:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ - ΑΠ 7 με κωδ. ΟΠΣ 277710
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ - ΑΠ 8 με κωδ. ΟΠΣ 277711
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ - ΑΠ 9 με κωδ. ΟΠΣ 277712
ΚΑΛΕΙ
Τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη δέκα (10) θέσεων εκπαιδευομένων για την παρακολούθηση προγράμματος εκπαίδευσης Ατόμων με Αναπηρία στις Νέες Τεχνολογίες, στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης 3 «Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης Ατόμων με Αναπηρία στις Νέες Τεχνολογίες» του Υποέργου 1 «Εκπαιδευτικά Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης για Άτομα με Αναπηρία» του ανωτέρω Έργου, συνολικής διάρκειας 250 ωρών στην Φλώρινα. Συγκεκριμένα, οι 10 θέσεις εκπαιδευομένων αφορούν όλες τις κατηγορίες αναπηρίας πλην της νοητικής αναπηρίας.
Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω Δράση δεν είναι επιδοτούμενη για τους εκπαιδευομένους, αλλά καλύπτει το κόστος της μετακίνησής τους.
Υποβολή Δικαιολογητικών
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση την οποία θα την βρείτε συνημμένη στην παρούσα ανακοίνωση πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:
1. Βιογραφικό σημείωμα
2. Επικυρωμένο Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
3. Οποιοδήποτε αποδεικτικό αναπηρίας (εγγραφή σε σωματείο Α.μεΑ., απόκομμα επιδόματος πρόνοιας, πιστοποιητικό υγειονομικής επιτροπής κλπ.)
Οδηγίες Υποβολής Δικαιολογητικών
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε να προσκομίσουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά τους οι ίδιοι (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00 έως 15:00) μέχρι την Παρασκευή 9/03/2012 και ώρα 15:00, είτε να τα υποβάλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση της Ε.Σ.Α.μεΑ., Ελευθερίου Βενιζέλου 236 Τ.Κ. 16341 Ηλιούπολη, 2ος όροφος, υπʼ όψιν: Γραφείου Πρωτοκόλλου.
Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται από την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.
Πληροφορίες/Διευκρινήσεις
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κ. Νεκταρία Αποστολάκη τηλ.: 210 - 9949837, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00π.μ. έως 15:00μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου