Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Λευκές διαδρομές στη Φλώρινα (Φωτορεπορτάζ)


Ο φωτογραφικός φακός της Florine@ αποτύπωσε για εσάς, χαρακτηριστικά σημεία από την πόλη της Φλώρινας που για διάστημα μεγαλύτερο των 50 ημερών βρίσκεται στην «κατάψυξη» με τη θερμοκρασία αυτήν τη στιγμή να βρίσκεται στο -1 και το ύψος του χιονιού να ξεπερνά τα 70 εκατοστά. 
















8 σχόλια:

  1. ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ!!!ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΑΝΕΜΟΡΜΟ ΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΗΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα το μόνο που μας έλειπε ήταν ο βαρύς χειμώνας. Τέλεια,ναι,με γεμάτη τσέπη και κυρίως με γεμάτη κοιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ηθελα να θεσω μιαν ερωτηση στον δημαρχο της πολης. Γιατι δεν πετατε το χιονι στο ποταμι, παρα το σπρωχνετε απο το δρομο στο πεζοδρομιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχω ζησει εκει ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ. ΑΝΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ, ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕΙΣ - ΧΑΒΑΛΕΔΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ. ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΟΣΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ, ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή