Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Έκλεψαν 250 αρνιά και κλείδωσαν τον κτηνοτρόφο στη στάνη του


Τις διαφορές που είχαν δύο κτηνοτρόφοι με ένα άλλο άτομο είπαν να λύσουν με έναν ανορθόδοξο τρόπο. Τα δύο άτομα από τη Φλώρινα, ηλικίας 53 και 55 ετών, απείλησαν έναν 36χρονο, επίσης, κτηνοτρόφο και αφού άρπαξαν 250 ερίφια, τον κλείδωσαν στο ποιμνιοστάσιό του.


Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό σημειώθηκε σε αγροτική περιοχή της Φλαμουριάς Πέλλας, όπου ο 36χρονος κτηνοτρόφος δέχθηκε «επίσκεψη» από τα δύο αδέλφια. Μάλιστα, οι δύο κτηνοτρόφοι πήγαν με την παρέα άλλων επτά ατόμων προκειμένου να λύσουν τις διαφορές του με τον 36χρονο.
Οι δράστες απείλησαν το θύμα και στη συνέχεια ένας εξ αυτών, αφού τον απομόνωσε σε χώρο του ποιμνιοστασίου, με τη χρήση πιστολιού τον εξανάγκασε να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση για την παραχώρηση 300 εριφίων και την εξόφληση του υπόλοιπου χρέους.
Ωστόσο, και ενώ ο 36χρονος νόμιζε ότι όλα θα τελείωναν εκεί οι δύο δράστες τον κλείδωσαν στη στάνη. Στη συνέχεια, έχοντας όλο το χρόνο με το μέρος τους άρπαξαν 250 ερίφια τα οποία φόρτωσαν σε δύο φορτηγά και τα μετέφεραν στο ποιμνιοστάσιο του 53χρονου στην Κέλλη της Φλώρινας.
Λίγη ώρα αργότερα, ο 36χρονος κατάφερε να βγει από τη στάνη όπου κατευθύνθηκε αμέσως προς τις Αρχές προκειμένου να καταγγείλει τα όσα έζησε στα χέρια των εννιά ατόμων.
Οι άνδρες της Αστυνομίας έπειτα από εξονυχιστικούς ελέγχους εντόπισαν τα δύο αδέρφια, στα οποία πέρασαν χειροπέδες. Σε εξέλιξη είναι αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των επτά δραστών που «επισκέφθηκαν» τον 36χρονο κτηνοτρόφο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι από τους αναζητούμενους είναι γνωστοί στην Αστυνομία.
Πηγή: newsbomb.gr

1 σχόλιο: