Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Συγκροτήθηκε η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜ.ΑΡ. Φλώρινας


Την Τρίτη 6 Μαρτίου, συγκροτήθηκε η Νομαρχιακή Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς Φλώρινας, για την εκλογή γραμματέα και την κατανομή αρμοδιοτήτων μεταξύ των μελών. Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής εκλέχτηκε 

η Κατερίνα Μέλφου. Υπεύθυνος της περιοχής Φλώρινας είναι το μέλος της Ν.Ε. Μιχάλης Μητρόπουλος. Υπεύθυνοι της περιοχής Αμυνταίου είναι τα μέλη της Ν.Ε. Μάκης Θεοδωρίδης και Σάκης Πετρουσιάνης.
Η κεντρική μας επιδίωξη είναι μια ενιαία ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση σε προοδευτική κατεύθυνση η οποία μπορεί να υποστηριχθεί μέσα από διαρθρωτικές πολιτικές που θα ενισχύσουν την οικονομική ανάπτυξη, θα δημιουργήσουν νέες θέσεις απασχόλησης και θα προστατεύσουν το περιβάλλον. Οι πολιτικές αυτές στο Νομό της Φλώρινας μπορούν να  συνδυαστούν με την περαιτέρω ανάπτυξη της διαβαλκανικής συνεργασίας σε πολλούς τομείς της οικονομίας και της εκπαίδευσης, μια εξωστρέφεια, η οποία είναι επιθυμητή σε όλα τα πεδία δραστηριοτήτων που αφορούν το νομό.
Νομαρχιακή Επιτροπή
ΔΗΜ.ΑΡ. Φλώρινας

4 σχόλια:

  1. Το μετταλαγμένο ΠΑΣΟΚ; Αει παρατήστε μας ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έΧΕΙ ΝΑ ΦΆΜΕ ,ΑΠΌ ΔΏ ΚΑΙ ΠΈΡΑ ΠΟΛΛΆ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΈΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΑΠΕΔΑΡΧΗ ;ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑ ,ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ...ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OI ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΓΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ!
    ΕΛΠΙΖΩ Ο ΣΟΒΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΡΟΖ!
    ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ!
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ!
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!
    ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ!
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή