Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Από σήμερα έως το Σάββατο η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ


Από σήμερα Πέμπτη έως και το Σάββατο 31 Μαρτίου θα υποβάλλονται οι υποψηφιότητες για τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με την εγκύκλιο του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του κινήματος, Μιχάλη Καρχιμάκη.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέτουν εντός των παραπάνω ημερών την υποψηφιότητά τους μέσω διαδικτύου (ypopsifioi.vouleftes2012@pasok.gr) στη Γραμματεία της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, με κοινοποίηση στην Γραμματεία της οικείας Νομαρχιακής Επιτροπής.
Μέσω διαδικτύου θα υποβάλλονται και οι προτάσεις για υποψηφιότητες τρίτων, συνοδευόμενες από σχετική υποστηρικτική επιχειρηματολογία.
Στη συζήτηση που θα διεξαχθεί στις Νομαρχιακές Επιτροπές, οι οποίες θα συνέλθουν την Κυριακή 1 Απριλίου και στην οποία θα συμμετέχουν ανά νομό τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου και τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής, θα ληφθούν υπόψη οι προτάσεις όλων των μελών της ΝΕ και όσες προτάσεις τους έχουν αποσταλεί ή έχουν συμπεριληφθεί στο δημόσιο διάλογο.
Έως τις 24:00 της ίδιας ημέρας, οι Νομαρχιακές Επιτροπές θα αποστέλλουν στην Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων την πρότασή τους που θα ενσωματώνει αλφαβητικά όλα τα προτεινόμενα ονόματα, συνοδευόμενα από βιογραφικό και επιχειρηματολογία. Σε αυτή δε τη διαδικασία δεν περιλαμβάνονται οι βουλευτές.
Οι υποψήφιοι θα αξιολογηθούν με τα κριτήρια που προβλέπονται από το Καταστατικό και τον Κώδικα Δεοντολογίας και Διαφάνειας και αφορούν, μεταξύ άλλων, στο ήθος, την εγνωσμένη ικανότητα, την κοινωνική αποδοχή και καταξίωση, την επιλογή νέων προσώπων με κύρος.
Όπως τονίζει ο κ. Καρχιμάκης σκοπός του κόμματος είναι «η νίκη και η αυτοδύναμη Ελλάδα». Υπογραμμίζει ακόμη ότι μέλημα του ΠΑΣΟΚ στην τελική ευθεία για τις επερχόμενες εκλογές, είναι «η συλλογική προσπάθεια για μια δημιουργική και ενωτική προεκλογική περίοδο, αλλά και για τη νικηφόρα κατάληξή της την ημέρα των εκλογών».
Πηγή: Ναυτεμπορική

11 σχόλια:

  1. Όποιος ψηφίσει τους πράσινους μαλάκες ή τους μπλε μαλάκες είναι άξιος της μοίρας του... Τουλάχιστον, μην πάει να τους ψηφίσει και μας πηδήξουν και εμάς που δεν είμαστε τελείως ανεγκέφαλοι και δεν μας αρέσει να μας πηδάνε...
    Κάντε την χάρη στους συνανθρώπους σας, εσείς οι πασοκτζήδες και οι νεοδημοκράτες και μείνετε στα σπίτια σας την μέρα των εκλογών... Κάντε για μια φορά κάτι αξιοπρεπές στη ζωή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι και σπίτι, νερό στο μύλο του δικομματισμού.
      Οχι φυσικά θα πάμε να ψηφίσουμε τόσα κόμματα Θα ψηφίσουμε αλλά όχι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

      Αν μείνουμε σπίτι μας είναι σαν ψηφίζουμε τα δύο κόμματα.

      Διαγραφή
  2. Hθελα να καταθέσω με τη ΝΔ που θα είναι και κόμμα εξουσίας. Αλλά ήθελαν παράβολο 300 ευρώ. Επρεπε να πληρώσω το ΤΕΒΕ και έτσι η πολιτική έχασε ένα στέλεχος.
    Αν εσείς δεν θέλετε παράβολο να έρθω σε σας. Είμαι και εγώ άτομο με ήθος αρχές επαγγελματική καταξίωση και κοινωνική αποδοχή και θα προσφέρω στον τόπο.
    Τι άλλα προσόντα πρέπει να έχω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποτε υπήρχε ενα κόμμα που σήκωσε τις ελπίδες των ελλήνων.. Που νά΄ξεραν οι δόλιοι οτι αυτοι που εμφανίζονταν ως αριστεροί και εκσυγχρονιστές ήταν λύκοι κρυμένοι σε προβιές.. Οι άρχοντες του κομματισμού και της διαφθοράς. Οι ηγέτες της διαπλοκής.. Καλη σας νύχτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η χειρότερη τιμωρία στο σύστημα είναι η ψήφος στα μικρά κόμματα. Και δεν χάνεται και ραπίζει και συνετίζει και ισορροπεί τις προειλημμένες αποφάσεις των τσουτσεκιών της νέας τάξης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιστεύω, ότι αυτοί που έγραψαν όλα τα παραπάνω, είναι μέλη αριστερίστικων κομματιδίων , τα οποία θα παραμείνουν κομματίδια, διότι τα μέλη τους συμπεριφέρονται βρώμικα και ύπουλα!
    Ποτέ σας δεν ψηφίσατε ΠΑΣΟΚ!
    Είστε οι γνωστοί - άγνωστοι!
    Με το πασοκ, ο λαός χόρτασε και ψωμί και παιδεία και ελευθερία και πάνω απ όλα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Όσο κι αν δεν σας αρέσει, που δεν σας αρέσει, όταν ήμουν παιδί, έβλεπα χωροφύλακα και έτρεμα και ΄γω και οι γονείς μου! Ξεχνάτε , και το ξεχνάτε εσκεμμένα, το περίφημο πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων!
    Δεν είχαν βέβαια ευθύνες οι πολίτες που ψήφιζαν ΕΡΕ κτλ, αλλά οι κυβερνόντες, όμως αυτά υπήρχαν ! Καταργήθηκαν ! Όχι όμως ως εκ θαύματος!
    Για την οικονομική κατάσταση, την οποία εσείς βρώμικα επικαλείστε!

    « Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω! »

    Κάθε κανόνας έχει και τις εξαιρέσεις του!!!!!!!!

    Εγώ άλλαζα τη λέξη αναμάρτητος με τη λέξη ο μη κλέφτης!!!!!!!!!!!!!!
    Όλοι μας άλλος λίγο, άλλος πολύ και φυσικά κάποιοι πάρα πολύ, και δεν εννοώ τους πολιτικούς, διότι είναι πολύ λίγοι οι κλέφτες πολιτικοί, μάθαμε να τα ισοπεδώνουμε όλα, Οι πολιτικοί μας είναι κλέφτες! Όχι κύριοι δεν είναι έτσι! Δεν είναι όλοι κλέφτες! ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ είναι τέτοιο!
    Εργάτες, αγρότες, υπάλληλοι, ο καθένας έκλεβε και κλέβει ακόμα και σήμερα ότι και όσο μπορεί! Αν κλέβει μόνο ένα ευρώ το κάνει επειδή ΔΕΝ μπορεί να κλέψει δύο!!!!!!!!!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!!! Εδώ φτάσαμε!!!!!!!!!!
    Σας φταίει το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ! Και εσείς όλοι είστε παρθένες ! σαν δεν ντρέπεστε!
    Ο κόσμος θα ξαναψηφίσει ΠΑΣΟΚ ( είμαι Πασόκος, αν δεν το καταλάβατε ), γιατί και γνώση και μνήμη έχει!!!!!!!!!
    Με αυτά όλα που γίνονται, τι σας κάνει να πιστεύετε, ότι δεν είμαστε μια χώρα ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!
    Γεωργοί, δηλώνουν δεκαπλάσια στρέμματα για επιδοτήσεις!
    Κτηνοτρόφοι, τα πρόβατα αλλάζουν μάντρα εκατό φορές γιά επιδοτήσεις!
    Προνοιακά επιδόματα
    Εφοριες
    ΙΚΑ
    Έμποροι δεν κόβουν αποδείξεις τκλ , κτλ
    Όπου κι αν πιάσεις ΒΡΩΜΑΕΙ ! Μετά μας φταίνε οι πολιτικοί!
    Σα δεν τρέπεστε!!!!!!!!!!!!!!
    Με τέτοια τεχνάσματα και κείμενα προσπαθείτε να στρέψετε τον λαό προς τα μικρά κόμματα δηλ. Κουβέλη, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ κτλ! Καημένα παιδιά! Ο λαός θα σας ξαναστείλει εκεί που σας αξίζει!! Μην τον υποτιμάτε , ξέρει τι κάνει!
    Δεν είναι μακριά!
    Ιδού η Ρόδος……….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαράτσι, Χαράτσι. Χαράτσι

      Διαγραφή
    2. Oντως δεν τρομάζουμε όταν βλέπουμε αστυνομικό.
      Τρέμουμε όμως:
      - Οταν βλέπουμε το χαράτσι στο λογαριασμό της ΔΕΗ
      - Οταν βλέπουμε τις άγριες φορολογίες
      - οταν πληρώνουμε περαίωση
      - Οταν μας κόβουν μισθούς
      - Οταν είμαστε χωρίς δουλειά

      Εσεις μπορεί να έχετε την οικονομική άνεση και να μην σας αγγίζουν τα παραπάνω. Ομως ο απλός κόσμος που αντιμετωπίζει προβλήματα θα στείλει μήνυμα με τη ψήφο του στις εκλογές και στα δύο κόμματα.
      Κοντός ψαλμός αλληλουια.

      (πρώην ψηφοφόρος μεγάλου κόμματος)

      Διαγραφή
    3. Εργάτες, αγρότες, υπάλληλοι, ο καθένας έκλεβε και κλέβει ακόμα και σήμερα ότι και όσο μπορεί!
      λέει.

      Ωστε οι εργάτες μας οδήγησαν εκεί που φτάσαμε. Μην το πείτε στην Τροικα και τους κόψει και το δώρο Χριστουγέννων.

      Αν το κείμενο είναι προκοβατόρικο οκ καταλαβαίνω.
      αν δεν είναι όμως είναι τραγικό το πόσο πολύ έχουμε τυφλωθεί από το κομματικό πάθος

      Διαγραφή
  6. Κύριε/α των 9:36

    Είστε οι γνωστοί - άγνωστοι! (Σ.Σ: που οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ υπερασπίζονταν στα δικαστήρια)
    Με το πασοκ, ο λαός χόρτασε (Σ.Σ με δανεικά) και ψωμί και παιδεία (Σ.Σ: οι δάσκαλοι και καθηγητές δεν αξιολογήθηκαν ποτέ για αυτό έχουμε αυτή την παιδεία)και ελευθερία και πάνω απ όλα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (Σ.Σ: το διαβατήριο "πράσινη κάρτα" το ξεχνάτε;)! Όσο κι αν δεν σας αρέσει, που δεν σας αρέσει, όταν ήμουν παιδί, έβλεπα χωροφύλακα και έτρεμα και ΄γω και οι γονείς μου!(Σ.Σ: ενώ τώρα σε προσάγουν με τραγούδια) Ξεχνάτε , και το ξεχνάτε εσκεμμένα, το περίφημο πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων!( Σ.Σ: κι εσείς την πράσινη κάρτα)
    Όλοι μας άλλος λίγο, άλλος πολύ και φυσικά κάποιοι πάρα πολύ, και δεν εννοώ τους πολιτικούς, διότι είναι πολύ λίγοι οι κλέφτες πολιτικοί, μάθαμε να τα ισοπεδώνουμε όλα, Οι πολιτικοί μας είναι κλέφτες! Όχι κύριοι δεν είναι έτσι! Δεν είναι όλοι κλέφτες! ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ είναι τέτοιο! (Σ.σ: τι να σχολιάσω σε αυτό το παραλήρημα;)

    και σταματώ εδώ, γιατί τα υπόλοιπα είναι αποτέλεσμα σύγχυσης και αρμοδιότητα κάποιας επιστήμης ανάλυσης της προσωπικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΠΑΣΟΚ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ31 Μαρτίου 2012 στις 10:49 μ.μ.

    ωχ μάνα μου, ΠΑΣΟΚ ''ΠΑΝΔΟΧΕΙΟ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΟΚΝΗΡΗΣ ΚΟΝΩΝΙΑΣ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή