Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Αποκέντρωση γκέτο λαθρομεταναστών-ρουσφέτια-Γκετοποίηση ελληνικής επαρχίας



"Βελούδινες" συστημικές απειλές
Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις πανελληνίως για τα 30 στρατόπεδα κράτησης μεταναστών που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Ο Δήμος Βοΐου Κοζάνης, μετά και την "επίθεση" της ΝΔ μέσω της Φωτεινής Πιπιλή 

κατά της δημοτικής αρχής, ανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη για να αποτραπεί η δημιουργία του γκέτο, που θα πλήξει το νομό. Επίσης, η δήμαρχος Παναγιώτα Ορφανίδου, υπογράμμισε ότι θα κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις των κατοίκων της περιοχής έξω από το χώρο του πρώην στρατοπέδου.
Ρουσφέτια;
Όπως υπογράμμισε υπουργός προ.πο ("προστασίας του πολίτη"), στη συνάντηση του με τους περιφερειάρχες (στους οποίους έδωσε προθεσμία μίας εβδομάδας, για να απαντήσουν αν συμφωνούν με τη δημιουργία των κέντρων, αλλά και για να προτείνουν χώρους), από τη δημιουργία των νέων κέντρων θα δημιουργηθούν 1.000 νέες θέσεις εργασίας σε κάθε περιφέρεια (θα πέσει αμείλικτο ρουσφέτι...) θα "επέλθει οικονομική ανάπτυξη" (με λαθρομετανάστες) στην ήδη υποβαθμισμένη επαρχία περιοχή "υποδοχής" (εδώ γελάνε και τα παρδαλα κατσίκια..). Μιλάμε για τρία κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών σε κάθε μία από τις δέκα ηπειρωτικές περιφέρειες. Σύνολο λοιπόν, 30 ξενοδοχειακά κέντρα , αποθήκες, , στρατόπεδα όπως θέλετε πέστε το λαθρομεταναστών... Και φυσικά, ο «δεξιός» (εδώ γελάμε) Δημήτρης Αβραμόπουλος του δίνει γη και ύδωρ: Χρυσοχοΐδης και Αβραμόπουλος προωθούν πριν από τις εκλογές, πράξη νομοθετικού περιεχομένου, για τη νομοθέτηση της κατασκευής των κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών.
Οι θαλασσιές χάντρες με τα τα πράσινα καθρεφτάκια
Προσέξτε: «για κάθε χώρο κράτησης θα δημιουργούνται ανεξάρτητα αστυνομικά τμήματα που θα στελεχώνονται από 150 νέους αστυνομικούς. Επίσης, σε κάθε 250 μετανάστες θα αντιστοιχούν 70 άτομα ως προσωπικό ασφαλείας (security)». Η δε απειλή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη είναι ότι αν δεν γίνουν τα κέντρα (για αποτελεσματικότερη φύλαξη των συνόρων, ούτε λόγος), η χώρα κινδυνεύει να βγει εκτός της ζώνης Σένγκεν.
Ο Φόβος έναντι τοπικών αντιδράσεων
Δακής
Από την πλευρά του, ο «γαλάζιος» περιφερειάρχης Γιώργος Δακής, προσκάλεσε την ερχόμενη Παρασκευή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τονίζοντας πως «περιμένουμε νομοθετική ρύθμιση από το υπουργείο με τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις γραπτές προτάσεις της κυβέρνησης για να πάρουμε αποφάσεις ως θεσμικό όργανο σχετικά με τη δημιουργία κέντρων φιλοξενίας μεταναστών στη Δυτική Μακεδονία. Διαφορετικά, ουδείς μπορεί να τοποθετηθεί σε υποθετικά σενάρια».
Κατσιφάρας
Ο περιφερειάρχης Δυτικής Αττικής Απόστολος Κατσιφάρας, φοβούμενος αντιδράσεις, τόνισε ότι καμία συζήτηση δεν μπορεί να γίνεται ερήμην της κοινωνίας και ότι «με σοβαρότητα και νηφαλιότητα» θα πρέπει να συζητηθεί το σχέδιο. Τάχθηκε, δε, «υπέρ της επίλυσης του ζητήματος στη βάση του συλλογικού συμφέροντος των πολιτών». Την αντίθεσή του στη δημιουργία των κέντρων, εξέφρασε και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.
Ξενοδοχεία Αποθήκες Στατόπεδα Γκέτο πολυτελείας για λαθρομετανάστες
Χώρους διαμονής, χώρο εστιατορίου, χώρους υγιεινής (WC, ντους), χώρο θρησκευτικής λατρείας, υπαίθριο χώρο άθλησης, ελεύθερους χώρους - προαυλισμού, η εγκατάσταση θα έχει τριπλή περίφραξη τύπου ΝΑΤΟ (η εξωτερική θα έχει κονσερτίνα) και θα είναι ύψους τρεις μέτρων, διοικητήριο με χώρους διοίκησης, προσωπικού και λοιπούς απαραίτητους χώρους (χώρος ιατρείου με αναρρωτήριο, γραφείο Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, χώρος για παραμονή εκπροσώπων συνεργαζόμενων φορέων, κλπ.), φύλαξη, εξωτερική φύλαξη από αστυνομικό προσωπικό με οπλισμό, εσωτερική φύλαξη από ιδιωτικό προσωπικό ασφαλείας, υποστήριξη από τεχνικά μέσα επιτήρησης (κλειστό κύκλωμα καμερών- CCTV), ανταποδοτικά οφέλη, ίδρυση αστυνομικής Υπηρεσίας (150 αστυνομικοί), ιδιωτικό προσωπικό ασφαλείας (300 άτομα), κάλυψη αναγκών σίτισης από εταιρεία catering, παροχή υπηρεσιών ιατρικής μέριμνας, συνεργείο καθαρισμού, συνεργία συντήρησης- τεχνικής κάλυψης, εκμετάλλευση κιλικίων, υπηρεσίες καθαριστηρίου (πλυντήρια, στεγνωτήρια).
Ξενοδοχεία πολυτελείας λοιπόν, εις υγείαν του κορόιδου, δηλαδή του Έλληνα φορολογούμενου
Η προ γκέτο κατάστασις ..
Εάν συνοπολογίσουμε την κατάσταση (προ άφιξης των πολυτελέστατων αυτών κέντρων)....
Τα διάτρητα σύνορα με αλβανία, την αυξημένη διακίνηση ναρκωτικών, τις καθημερινές συλήψεις παράνομης εισόδου λαθρομεταναστών , τις συλήψεις για παράνομη διακίνηση αλοδαπών, την αυξημένη εγκληματικότητα- παραβατικότητα σύμφωνα με δελτία της ίδιας αστυνομικής διεύθυνσης, τα κρούσματα βίας, κλοπών κλπ παραβατικών πράξεων κλπ κλπ
Σκοτεινός σχεδιασμός απεθνοποίησης ελληνικής υπαίθρου
.....εύκολα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι οι σκοτεινοί σχεδιασμοί στις περιοχές ίδρυσης αυτών των αποθηκευτικών χώρων αποσκοπεί όχι μόνο στην δημιουργεία προεκλογικών εντυπώσεων, στην δήθεν επίλυση του προβλήματος αλλα σε ένα σχέδιο αποκέντρωσης των γκέτων στην ελληνική ύπαιθρο με απώτερο σε μυστικό σχεδιασμό στόχο την αποδόμηση - αποσύνθεση την πληθυσμιακή διάλυση του εθνικού- κοινωνικού-οικονομικού  ιστού στις επιλεκτικές αυτές περιοχές της ελληνικής επικράτειας
Χτύπημα στην συνοχή των κατοίκων
Εάν οι τοπικές κοινωνίες δέν αντιδράσουν δυναμικά στο χτύπημα πληθυσμιακής συνοχής των ελλήνων της υπάίθρου αύριο τα αποτελέσματα θα είναι ανεπανόρθωτα ολέθρια με αβέβαιες απρόβλεπτες συνέπειες στους έλληνες κατοίκους των περιοχών όπου θα εγκατασταθούν τα πολυτελή ¨"θέρετρα" λαθρομεταναστών οι οποίοι με χρήματα του έλληνα πολίτη παρασιτικά πλέον θα διαβιούν και θα εργάζονται ώς φθηνά εργατικά χέρια κατεβάζοντας το μεροκάματο του αντίστοιχου έλληνα εργάτη, υποβαθμίζοντας την περιοχή, καταστρέφοντας παραδοσιακές τοπικές κοινωνίες ή δομές.
Το τυράκι της φάκας
Είναι απορίας άξιο αλλα και επικύνδινο το "δέλεαρτης ανάπτυξης"  που υπόσχονται οι προσωρινοί ταγοί αυτού του τόπου οι οποίοι τώρα είναι άυριο θα εξαφανιστούν Τις αποφάσεις τους όμως θα υποστούν οι τωρινοί και οι μελλοντικές γενεές των κατοίκων στις περιοχές αυτές. "Ανάπτυξη με λαθρομετανάστες" μόνο οι δουλέμποροι ,οι λαθρέμποροι, οι άποικιοκράτες νέου τύπου, οι εκμεταλευταί σαρκός των αποικιών αποδεδειγμένα μέσα απο την ιστορία,  είχαν έχουν και θα έχουν Ανάπτυξη νέων μορφών εγκλήματος προς την ελληνική επαρχία ΄τους έλληνες κατοίκους σε αυτήν σίγουρα, ανάπτυξη πολλαπλασιασμών γκέτο αλοδαπών - παραβατικότητας- δημιουργίας θύλακων αποσταθεροποίησης με ότι συνεπάγεται εξ αυτών σίγουρα θα υποστουν οι περιοχές αυτές.
Ο "οικονομικός" εμπαιγμός
Αδειάσαν στρατόπεδα του Ε.Σ. και εγκαινιάζουν στρατόπεδα "πολυτελείας" αλλοδαπών. Για τα δεύτερα σε χρόνο μηδέν τα χρήματα ευρέθησαν Για την προστασία των ελλήνων, για την αποτελεσματική διαφύλαξη των χεραίων και θαλάσσιων συνόρων , λεφτά δέν ευρέθησαν η γίναν οι "κατεπείγουσες" περικοπές πραξικοπηματικά χωρίς δέυτερη κουβέντα.Αντιθέτως οι αστυνομικές στρατιωτικές ηγεσίες κόβουν μέχρι και απο το πετρέλαιο κίνησης των περιπολικών ή οχημάτων τους στα πλαίσια των νέων μέτρων που επιβάλουν φασιστικά οι νέου τύπου αποικιοκράτες γερμανοί και άλλοι .Ιδού η μεγίστη κοροιδία, ο μέγιστος εμπαιγμός, το εθνικό έγκλημα η μέγιστη εθνική προδοσία για την οποία κάποιοι θα λογοδοτήσουν την επομένη.
Η ατολμία των "αιρετών"
Καλλιεργούν αιρετοί  ένα περίεργο κλίμα οσφυοκαμψίας συνδιαλαγής  ότι δέν είναι κατάλληλος ο χώρος, λείπουν οι κατάλληλες υποδομές ανησυχούν δια τις συνθήκες διαβίωσης των λαθρομεταναστών αλλα αλληθωρίζουν για τις συνθήκες διαβίωσης των ελληνων για το τί θα υποστούν οι κάτοικοι των γύρω περιοχών. Αντιθέτως ζητιανεύουν πώς θα αποκομίσουν κονδύλια για να κάνουν έργα ανάπλασης των χώρων αυτών η δέν θα διαταράξουν την σχέση τους με την εξουσία ή τις υπόγειες κομματικές διαδρομές με τα κόμματα εξουσίας . Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει Τραγικοί εκπρόσωποι στις περιοχές αυτές που πελαγοδρομούν υποταγμένοι έχοντας κατα νου το οικονομικό δέλεαρ και όχι τις εθνικές  κοινωνικές ακόμη και οικονομικές επιπτώσεις που θα υποστεί ο απλός έλληνας ακρίτας κάτοικος των περιοχών αυτών. Είναι πραγματικά εφιαλτικό αυτό που συμβαίνει με την ανίκανη σταση των τελευταίων  ακόμη και την ατολμία τους να ξεσηκώσουν αντίσταση στα εφιαλτικά σχέδια που ετοιμάζουν εκ του άνωθεν για τις περιοχές ευθύνης τους.Πλήν ελαχίστων όπως η δήμαρχος του Βοίου ίσως άυριο και του δικού σας δήμου περίπτωση περιθωρειοποίησης της υγειούς φωνής μία συνεκτικής εθνικά κοινωνίας.
Η περίπτωση της Δυτικής Μακεδονίας
Στην περίπτωση αυτή πέραν των απεθνοποιητικών σχεδίων υπάρχει -μήν το ξεχνάνε το ενδεχόμενο συγκέντρωσης μαζών λαθρομεταναστών - αυριανών φθηνότατων εργατικών χεριών στις ενεργειακές λιγνιτικές μονάδες  μιάς δημόσιας επιχείρησης ηλεκτρισμού στα χέρια ξένων και ντόπιων συμφερόντων. Στο άτυπο αυτό νέου τύπου σκλαβοπάζαρο υπο το πρόσχημα ελάφρυνσης της πλατείας ομονοίας - περιοχής Κολωνακίου των Αθηνών η μόνη "ανάπτυξη" που θα επέλθει πέραν της ενδεχόμενης σίγουρης αύξησης της εγκληματικότητας , η μόνη ανάπτυξη που θα γίνει,  είναι η ύπαρξη "στρατού εφέδρων λαθρομεταναστων φθηνών εργατικών χεριών" στην διάθεση των νέων μαυραγοραστων "επενδυτών" των ορυχείων ή εργοστασίων  ή άλλων ενεργειακών - πλουτοπαραγωγικών πηγών της περιοχής. Με τον τρόπο αυτό σκοπέυουν στην αντικατάσταση των έλληνικών εργατικών χεριών απο αλοδαπούς που θα διαμένουν δωρεάν στα νέα γκέτο λαθραίων.
ΟΧΙ
ΌΧΙ κυριε  Προ.Πο ¨ΟΧι κυριοι που αποφασίζετε για εμάς χωρίς εμάς Δέν συμφωνούμε ούτε κατα σκέψη θα συμφωνήσουμε για αυτό το σιωπηλό και υποπτο σχέδιο ΑΠΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗΣ  που εφαρμόζετε με διάφορα τερτίπια όλοι σας σε διατεταγμένη υπηρεσία υπο τις εντολές των ξένων παραγόντων  στην διάλυση της ελληνικής ύπαιθρου εδώ στα σύνορα μας. Δέν σας δίνουμε το πράσινο φώς όυτε κατα σκέψη στην υλοποίηση ύπουλων σχεδίων σε μιά ακριτική περιφέρεια. Ούτε θα το αφήσουμε να περάσει έτσι στο "ντούκου". Τέτοιου είδους "προστασία" δέν θέλουμε.
Greeks Mountain Activities

1 σχόλιο:

  1. Οι λαθρομετανάστες είναι παραβάτες των κειμένων νόμων και διατάξεων του κράτους μας και τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπισθούν! Γνωρίζω βέβαια, ότι αυτοί οι άνθρωποι έφυγαν από τις χώρες τους για μιά καλύτερη ζωή κτλ, κτλ,όμως το κακό πήρε πια άλλες διαστάσεις! Κάτι πρέπει να γίνει! Το ΟΧΙ εδω, αλλά εκεί δεν λύνει προβλήματα! Μία λύση θα ήταν να παραμείνουν στη χώρα μας , να εργαστούν κτλ, αλλά με τη σημερινή οικ. κατάσταση είναι μάλλον πολύ δυσκολο!
    Θα μπορούσαμε του " παραβάτες " να τουε στείλουμε πίσω στις χώρες τους! Όμως κι αυτό κακό για του ανθρώπους που γυρεύουν καλύτερη μοίρα!
    Θεωρω ότι με δράσεις μας, αλλά και της Ε.Ε να γίνουν στις χώρες τους τέτοιες παρεμβάσεις, ώστε να σταματήσει η φυγή των πολιτών τους ! Ίσως να ακούγεται σκληρό, αλλά αν εξαιρεθούν οι κυνηγημένοι από τα καθεστώτα των χωρών τους ( πολ. ασυλο ), οι άλλοι να πάνε - μεταφερθούνε πίσω στις χώρες τους !
    Δεν είναι ανθρώπινη λύση τα στρατόπεδα συγκέντρωσης!!!!!!!!!! Ίσως είναι καλύτερα από τις δραματικές καταστάσεις της Αθήνας, όμως δεν είναι λύση!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή