Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Αποστειρωμένη παρέλαση στη Φλώρινα

Κάτω από πρωτοφανή και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε η σημερινή παρέλαση στη Φλώρινα. Εκατοντάδες ήταν οι αστυνομικοί που επιστρατεύτηκαν για να 

επιβλέψουν τα μέτρα τάξης με σκοπό η εξέδρα των επισήμων να παραμείνει "αποστειρωμένη" και απροσπέλαστη για τους πολίτες σε απόσταση δεκάδων μέτρων. Το σκηνικό συμπληρώθηκε και από μεγάλο αριθμό προσαγωγών απλών πολιτών, οι οποίοι θεωρήθηκαν ύποπτοι από την Αστυνομία. Αποτέλεσμα της όλης κατάστασης ήταν η δυσφορία των Φλωρινιωτών που παρακολούθησαν την παρέλαση με ψυχρότητα και αμηχανία.












28 σχόλια:

  1. Θέλανε και προστασία στην εξέδρα.......... Μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσπαθώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν κυβερνούσε ο κακός Καραμανλής. Τα πασόκια (κάποια γνωστά πρασινοφρουράκια ήταν σήμερα πρώτη μούρη, προστατευμένοι από τα γκλομπς) θα είχαν κάψει το σύμπαν. Αιώνια κορόιδα δεξιοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εισαι οντος κοροιδο που αποκαλησε ακομα δεξιος κριμα μας αξιζη η καταντια μας.

      Διαγραφή
  3. Λες και αν θέλει κάποιος να γιαουρτώσει τους επισήμους δεν μπορεί να το κάνει κάθε μέρα που τους βλέπει στο πεζόδρομο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ25 Μαρτίου 2012 στις 6:19 μ.μ.

    θέατρο του παραλόγου.Ντροπή για ο,τι έζησε η Φλώρινα σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενας δεν βρέθηκε να τους γιαουρτώσει στον πεζόδρομο που έκαναν τη δική τους παρέλαση με ύφος δέκα καρδιναλίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στη φωτογραφία με του ηλικιωμένους , αυτός που φοράει ένα ''περίεργο''καπέλο ποιός ''αγωνιστής ''είναι; ποιά περίοδο ''αγωνίστηκε'';

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΤΙΜΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  7. AΝ ΕΤΣΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕς ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ καλύτεςρα να τις γιορτάζουμε από μέσα μας. Τόσα μέτρα για να προστατεύοντα μερικοί γελοίοι και μερικοί που θα έπρεπαι να είναι πίσω από τα σίδερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω ενα ξερω οτι εγιναν ακετες προσαγωγες απο αστυνομικους σε ατομα που δεν εκαναν τιποτα απλα με βαση το ντυσιμο τους τους εκριναν ενοχους, αναμεσα τους και ανηλικα παιδια που δεν μπορεσαν να παρακολουθησουν την παρελαση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ντροπή όσα έγιναν. Επίδειξη αστυνομικού κράτους για να κάνουν οι άρχοντες το κομμάτι τους. Βαριά προσβολή στο πατριωτικό αίσθημα όσων αγαπάμε ακόμη την Ελλάδα. Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ έγιναν προσαγωγές σε άτομα που δεν έκαναν τίποτα. τότε δεν ζούμε σε δημοκρατικό καθεστώς..λυπάμε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά που το κατάλαβες

      Διαγραφή
    2. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον από αυτούς που τους κάνανε προσαγωγή, να μας έλεγε κάποιος τι συνέβη. Τι δικαιολογία προέβαλαν;
      Σε κάθε περίπτωση σήμερα το κράτος και οι αρχές ξεφτιλίστηκαν ανεπανόρθωτα. Παρέλαση ερήμην του λαού; Για ποιον έγινε; Με ποια λογική η Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας προέβη σε τόσο προκλητικά και περιφρονητικά για τον Λαό μέτρα; Τι φοβόταν; Αφού δεν υπήρχε κανένας βουλευτής στην εξέδρα (καλώς). Και γιατί οι μπάτσοι ένας κάθε 10 μέτρα κατσικώθηκαν να κοιτάνε τον κόσμο που ήθελε να χειροκροτήσει τα παιδιά του; Τόσο πια επικίνδυνες είναι οι γιαγιάδες και οι μαμάδες; Ο Αστυνομικός Διευθυντής πρέπει να απολογηθεί για το σημερινό χάλι.

      ΥΓ:
      Αυτές τις φωτογραφίες που δημοσιεύετε εδώ, παρακαλώ φυλάξτε τες για το αρχείο σας, να βλέπουν οι επόμενες γενιές σε τι ξεφτιλισμένο κράτος ζούμε.

      Διαγραφή
  11. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ: 1967 - 1974 ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε σύγκριση με όσα συνέβησαν εχθές είναι προσβλητική για την περίοδο 67-73.

      Διαγραφή
  12. Ωραίος τρόπος για να γιορταστούν τα 100 χρόνια απο την απελευθέρωση της Φλώρινας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ(ΤΗΝ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΦΕΡΕΤΡΟ)ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κλασε μας τα αρχιδια. αν θεωρεις οτι το ξεφτιλισμα του μοναδικου τροπου που εχει μεινει για να ενθυμουμαστε εθνικες εορτες ηταν σωστο και πραο, μπραβο σου και ντροπη σου που σου φταινε ''τα ατομα και οι προθεσεις τους''. το φερετρο της 28ης ηταν διαμαρτυρια για το που καταντησε το εθνος μας οχι ενα στημενο αστειο για να ταμπουρωθουν τοσοι αστυνομικοι στην επομενη παρελαση και μαλιστα ΚΑΙ στη Φλωρινα. ντροπη σε οσους Φλωρινιωτες τρωνε απο τους φοιτητες της πολης και φτυνουν το φαι τους.

      Διαγραφή
  14. Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΠΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΑ ΜΑΤ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΑΣΠΙΑΖΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ .... ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΓΛΑΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ..ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΒΟΛΕΥΑΤΕ "ΤΟΝ ΚΩΛΟ" ΣΑΣ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ.
      ΥΓ: Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ!

      Διαγραφή
  15. Όπως σε κάθε Εθνική επέτειο, έτσι και χθες το πρωί, στρατιωτικό άγημα με τη συνοδεία της δημοτικής μπάντας, συνόδευσε τη σημαία στην κεντρική πλατεία (Γ. Μόδη) για να ακολουθήσει η - επίσης καθιερωμένη - έπαρση. Για μια ακόμη φορά, ένστολοι αστυνομικοί που βρέθηκαν στην πορεία που ακολούθησε το άγημα, καθώς και δύο στρατονόμοι της Λέσχης Αξιωματικών (όχι αυτοί που συμμετείχαν στο άγημα), παρέλειψαν να χαιρετήσουν τη σημαία. ΝΤΡΟΠΗ!!! Να τους χαίρονται οι αξιωματικοί προϊστάμενοί τους. Ούτε αυτό δεν μπορούν να τους διδάξουν; Ότι η σημαία είναι το σύμβολο ολοκλήρου του ελληνικού Έθνους και του οφείλουν κάποιο σεβασμό, ο οποίος αποδίδεται με στρατιωτικό χαιρετισμό; "ΕΥΓΕ" στους προϊσταμένους. Άξιος ο μισθός τους και τα άστρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 05:43.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μια φορά λειτούργησε καλά η αστυνομία για την αποτροπή νέας βεβήλωσης της παρέλασης και κάποιοι ενοχλήθηκαν. Όσο για τα ΄΄παιδιά΄΄ που προσήχθησαν κακώς δεν είχαν προσαχθεί και την προηγούμενη φορά που ξεφτίλισαν την αστυνομία και κυρίως τους ήρωες και τα σύμβολα του έθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτοι που ξεφτυλιζουν τους ηρωες και το εθνος δεν ειναι τα νεα παιδια που παρελασαν με το φερετρο, αυτοι που ξεφτυλιζουν το εθνος και τους ηρωες ειναι οι λεγομενοι επισημοι οι οπιοι αν ειχαν λιγο τσιπα πανω τους δεν θα πηγαιναν καν στη παρελαση να το παιξουν πρωταγωνιστες ενω δεν ειναι γιατι μην ξεχναμε οτι ολα αυτα τα γεγονοτα γινονται απο τα λαθοι που εκαναν αυτοι αλλα στο τελος οπως παντα αλλοι βγαινουν οι κατηγορουμενοι!!!

      Διαγραφή
  18. Λυπάμαι πολύ για αυτούς που πιστεύουν πως η βεβήλωση της παρέλασης θα γινόταν από κάποια παιδιά που κατά τη γνώμη τους φορούν "περίεργα" ρούχα!!! Η βεβήλωση οποιασδήποτε αξιοπρεπούς πράξης του Έλληνα έχει γίνει εδώ και χρόνια και κατ' εξακολούθηση από τους πολιτικούς που με τόσο ζήλο προστάτευε η αστυνομία!! Είναι καιρός να ξυπνήσει η κοινωνία της Φλώρινας που λόγω χιλιομετρικής απόστασης από την καρδιά των γεγονότων έχει μείνει λίγο πίσω!!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλύτερα όλοι αυτοι οι αστυνομικοί να πιάσουν από έναν πολιτικό και να καθήσουν κάτω απο το σπίτι του αν θέλουν να επιβαλλουν την τάξη..! Δεν έχετε δει τίποτα ακόμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητοί ανώνυμοι που ισχυρίζεστε ότι πέρσι η παρέλαση εξευτελίστηκε συμφωνώ απόλυτα μαζί σας, όχι όμως λόγω της συμβολικής και πολύ έξυπνης διαμαρτυρίας, αλλά λόγο του ότι για μια ακόμη φορά οι "επίσημοι" παρουσιάστηκαν ως άτομα διαφορετικά από εμάς που αξίζουν να θρονιάζουν τις κωλάρες τους σε καθίσματα ,ενώ γιαγιάδες με προβλήματα υγείας στέκονταν όρθιες,λες και αυτοί είναι οι ήρωες αυτού του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή