Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Συνεχίζοντας το κοσκίνισμα… (video)


Η επίσκεψη στο Μ.Βορίδη το απόγευμα της Πέμπτης 1 Μαρτίου ήταν η αιτία της απουσίας του Ι.Βοσκόπουλου από τη μεγάλη Παμφλωρινιώτικη συγκέντρωση της Παρασκευής 2 Μαρτίου. Αυτό αποκαλύπτει ο ίδιος στη σημερινή συνέντευξη τύπου μαζί με τους ισχυρισμούς του για «νομικά προβλήματα» που αντιμετωπίζει η υπόθεση της επαναλειτουργίας της γραμμής Φλώρινα – Θεσσαλονίκη, αλλά και την αντίθεση της αντιπολίτευσης!... Ακούστε τον και βγάλτε τα συμπεράσματά σας… 

12 σχόλια:

  1. δυο γαιδάρων άχυρα Δήμαρχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζήσε ΜΆΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΥΦΊΛΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να σου κάνει ένας βοσκός εν Αθήναις;

    Αυτοί οι άνδρες οι Αθηναίοι, εκλογές έρχονται, ψήφο θέλουν, ας φροντήσουν όχι να τάξουν αλλά να πράξουν!

    Να βρούνε ΤΩΡΑ λύση για το πετρέλαιο και να φέρουν ΤΩΡΑ το τραίνο! Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χωριστά, μαζί κυβερνούνε!

    Αν όμως δεν κάνουν τίποτα και εμείς πάμε και ψηφίσουμε πάλι τα δυο μεγάλα κόμματα, τότε σαν πρόβατα που είμεθα τον βοσκό μας θέλουμε, τίποτα παραπάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oταν έρθει η ώρα..αγνοείστε τον χωρίς..σχόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δήμος και Δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας.Η αγκύλωση του ελληνικού δημοσίου σε όλο τους το μεγαλείο. Και με αυτά τα δημόσια μ....... περιμένουμε οι πολίτες ανάπτυξη και τραίνο. Ανικανότητα ανικανότητα ανικανότητα .θα τα πούμε στις εκλογές και τότε θα γελάσει κάθε πικραμένός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΙς εκλογές να πάρουμε μια γκλίτσα και κάτι λαμόγια πράσινα και μπλέ..δρόμο ..όξω από την Φλώρινά μας.καιρός να αναλάβουν νέα καθαρά πρόσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ..στου Παπα----λά------μπρου--τη----------ν------αυλή!
    ώπα!
    ..δώσεεεε...αυτό ειναι πανηγύρι Παναγία μου!..
    σφύριζεεεε!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανικανοι! Μόνο για γιορτές τσίπουρου και φιέστες της πλάκας είστε ! Βοσκόπουλε, οχι, δεν βρέχει οταν περπατάς στον δρόμο, το φτύσιμο είναι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μου αρέσει που κατηγορούσε τους φίλους του Τρένου ότι προσπαθούν να απαξιώσουν τον ρόλο του! Μια χαρά τα καταφέρνει μόνος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπουρδες.φερ'τε το τραίνο τώρα.ο κοσμος δεν μπορει να ταξιδεψει. σε ενα από τα τελευταία μου ταξίδια προς φλώρινα γνωρισα μια μητέρα, η οποία ταξίδευε 3 φορές την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για να κάνει το 3χρονο παιδάκι της αιμοκάθαρση. ξέρετε πόσο είναι το κόστος για τη μετακίνηση αυτών των ανθρώπων τώρα; ντροπή σας που δεν πιέζετε όσο πρέπει. τα νομοθετικά κωλύμματα είναι ανύπαρκτα όπως θα είστε κι εσείς μετά τις εκλογές. έχετε ήδη κριθεί και δεν το βλέπετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να κόψετε τον σβέρκο σας να βρείτε άμεσα λύση ή να πάτε σπίτια σας. Άχρηστοι και ανίκανοι, να τους χαίρεστε εκεί στην Φλώρινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. όλα εσύ τα κανες Βοσκόπουλε... εύγε.... όλα εσύ....
    τι έμπνευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή