Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Εκλογές 6 Μαΐου 2012


Έξι μέρες μένουν για τις Εκλογές της 6ης Μαΐου 2012. Την κρισιμότερη αναμέτρηση της Μεταπολίτευσης. Σ’ αυτή την αναμέτρηση, τα μέλη και οι φίλοι της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. είμαστε στην πρώτη γραμμή της Εκλογικής αναμέτρησης. Στέλνουμε ένα σαφές 

και καθαρό μήνυμα: Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. πρέπει να είναι και πάλι πρώτη δύναμη.
  • Για να υπάρξει ισχυρή κυβέρνηση, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα που να διαφυλάξει τις αιματηρές θυσίες του Ελληνικού Λαού.
  • Για να υπάρξει η προοπτική ενός αναπτυξιακού σχεδίου για την Ελλάδα που θα θέσει τέρμα στο φαύλο κύκλο της ύφεσης και της παρακμής.
  • Για να διασφαλιστεί η Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.
  • Για να κατοχυρώσουμε το όραμα της Αυτοδύναμης Ελλάδας.
Η νέα γενιά σ’ αυτή τη μάχη δίνει το δικό της παρόν με ένα επιπρόσθετο στόχο. Διεκδικούμε την ανανέωση της πολιτικής ζωής της χώρας. Στηρίζουμε και ψηφίζουμε τους υποψηφίους που προέρχονται από τη ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Το μήνυμά μας είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. πρώτη δύναμη, με νέους ανθρώπου στο προσκήνιο.

25 σχόλια:

  1. Δεν είχα σκοπό αγαπητέ Βασίλη να σχολιάσω τις δυνατότητες και ικανότητες των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, αλλά η προκλητικότητα της παραπάνω ανακοίνωσης δεν αφήνει περιθώρια.

    Το ότι έχετε νέους υποψηφίους δεν είναι από μόνο του ικανή και αναγκαία συνθήκη για την αλλαγή στο πολιτικό προσωπικό της χώρας.

    Το ότι μπαίνει η άνοιξη χρονολογικά, δεν σημαίνει ότι χρειαζόμαστε γλάστρες στη Βουλή.

    Παρακαλώ κάντε κανα φροντιστήριο στους υποψηφίους σας, ειδικά της νεολαίας, και μάθετε τους τουλάχιστον ότι όταν λέμε "αξιολόγηση 3Α" δεν εννοούμε ποιοτικά όσπρια και ρύζια..

    Το μήνυμά σας προφανώς και είναι:
    "Δεν είχαμε ποιον να βάλουμε και βγήκαμε στο παζάρι και μαζέψαμε ότι να ναι, για να συμπληρώσουμε.."

    Είναι τουλάχιστον προσβολή στη νοημοσύνη μας οι επιλογές της νεολαίας ΠΑΣΟΚ. (Όχι ότι περιμέναμε και κάτι διαφορετικό..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη
      άδικα χάνεις το χρόνο σου. Νομίζουν ότι η ανανέωση έχει να κάνει με την ηλικία.
      Σαφώς και έχει αλλά μόνο στη φύση π.χ. στα φυτά, στην κοινωνία μας έχει να κάνει με ιδέες και αντιλήψεις.
      Μεγαλωμένοι στο κομματικό θερμοκήπιο περιμένουν να ξεμυτίσουν νομίζοντας ότι όντας νέοι κομίζουν και την ανανέωση.Μπαίνουν στη σειρά της κομματικής ιεραρχίας για να πιάσουν μια θέση.
      Το άρθρο είναι όντως πρόκληση στη σημερινή εποχή.

      Διαγραφή
  2. Ξέχασατε και άλλους στόχους:
    -Για να διασφαλιστεί το Χαράτσι
    -Για να πέσουν και άλλοι φόροι στα ακίνητα
    -Για να διασφαλιστεί η επερχόμενη αφαίμαξη 11 δις ευρώ με μείωση μισθών και συντάξεων
    -Για να μειωθεί ακόμα πιο πολύ το εισόδημα των εργαζομένων
    -Για να σκύψουμε ακόμα πιο χαμηλά το κεφάλι
    -Για να πωληθούν οι μονάδες της ΔΕΗ (μόνο της Φλώρινας ) σε ιδιώτες
    -Για να μην ξαναέρθει ποτέ το τρένο στην περιοχή μας
    -Για να μεταφερθούν τα τμήματα τα πανεπιστημιακά εκτός Φλώρινας κτλ

    Η νέα γενικά είναι αυτή που πρέπει πρώτη από όλους να κάνει γενναία αυτοκριτική και όχι να υπερθεματίζει την κομματική γραμμή.

    Το μήνυμα σας το έχουμε λάβει και στις εκλογές θα λάβετε το δικό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως μπορείς να μας πεις κύριε, γιατί τα παράτησε και έφυγε ο κ. Καραμανλής μόνο σε ενάμισο χρόνο της δεύτερης θητείας του! Επειδή όμως σίγουρα δεν ξέρεις θα σου πω εγώ: Έφυγε διότι ήταν ο μόνος μαζί με τους κκ. Παπαθανασίου και Παυλόπουλο που γνώριζαν το μέγεθος του κυκλώνα που προκάλεσαν και που ήταν πιά προ των πυλών της χώρας μας!!! ΄Ολοι γνώριζαν ότι έρχεται τσουνάμι, αλλά το μέγεθός του μόνο αυτοί οι τρεις!!
      Βεβαίως να πουληθούν και ο ΟΤΕ και ΔΕΗ κιαι ο ΟΣΕ κτλ, δεν μπορεί και δεν πρέπει το Κράτος να είναι ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΙΑΣ! ΑΛΛΆ ΟΎΤΕ ΝΑ ΑΦΉΝΕΙ ΑΣΎΔΩΤΟ ΚΕΦΆΛΑΙΟ !!!
      Τα κέρδη της ΔΕΗ δεν θα έπρεπε να διαχαίονταο στους εκεί εργαζόμενους αλλά στο σύνολο του ελλ. Λαού! Αν ο ΟΣΕ μπαίνει μέσα συνέχεις, Ναί να κλείσει, όπως κάθε άλλη επιχήρηση! κτλ, τκλ!

      Διαγραφή
  3. Δεν βαρεθήκατε μωρέ να μας πουλάτε φύκια για μεταξωτές κορδέλες; Και καλά οι άλλοι τόσα χρόνια είναι λαμόγια και το έχουν κάνει χόμπι. Εσείς νέα παιδιά δεν μπορείτε να διοχετεύσετε την ενέργεια και την δημιουργικότητα σας σε έργα και πράγματα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την κοινωνία με τρόπο ουσιώδες; Είναι δυνατόν μετά τα όσα έχουν γίνει, να ασχολείστε ακόμη με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ;
    Τι να πω; Ντρέπομαι για αυτό το κομμάτι της νεολαίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιά να το κουβεντιάσουμε, έστω και ανώνυμα, μπορείς να αναφέρεις μερικά απ΄ όσα έχουν γίνει, γιά να μη λέω ότι θέλω! Δηλ. αναφέρεσαι στην κυρία που έγινε από βρεφονηπιοκόμος γιατρός; Μήπως στον κ. με τις οφσορ γιά να μη πληρώνει φόρους: Μήπως στον κύριο με τις βιλάρες που από αριστερός έγινε κάργα δεξιός; μήπως στον κύριο που πήδηξε από το μπαλκόνι; Μήπως στον κύριο που απασχολούσε στη βίλλα του πακιστανούς από λύπηση! Μήπως σ΄ αυτόν που έπαθε καρδιακή προσβολή, αυτόν μωρέ του ΙΚΑ; Μήπως, κτλ, Μήπως κτλ!
      Αν μου απαντήσεις θα σου θυμήσω ακόμα πολλ'ά!!!! Γιά χονδρές κλεψιές!!!!!!!! Έτσι κάτι σαν του Στοχα!!!!!

      Διαγραφή
  4. Όσοι διαφωνούν με το άρθρο να μας πουν τι θα ψηφίσουν στις εκλογές και για ποιο λόγο...να

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Όσοι διαφωνούν με το άρθρο να μας πουν τι θα ψηφίσουν στις εκλογές και για ποιο λόγο...να"ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΗΧΟΥΣ...ΟΧΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΔΗΛΑΔΗ...

      Διαγραφή
  5. ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΛΟΠΟΔΥΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ), ΤΟΥΣ - ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, κ.λ.π. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαφές και καθαρό μήνυμα: Το ΠΑ.ΣΟ.Κ πρέπει να είναι και πάλι πρώτη δύναμη.
    Καλά τίποτα δεν είδατε αυτά τα 23 χρόνια από το 74 που κυβερνά το ΠΑ.ΣΟ.Κ.; Τόσο βαθειά και σε εσάς νέους ανθρώπους παραμένει εμποτισμένος ο βαθύς κομματικός νεποτισμός; Ωμός εμπαιγμός είναι ευθέως οι τέσσερις αιτιάσεις σας. Δεν σας είπαν οι γονείς σας το ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο που τώρα έγινε διασφάλιση της Ευρωπαϊκής πορείας της χώρας;
    Πλέον δεν μπορεί κανείς να κοροϊδέψει τους Πολίτες της
    ρημαγμένης χώρας. Κοροϊδεύετε εσείς τους εαυτούς σας πιστεύοντας οτι ίσως μπορέσετε. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως μπορείς να θυμηθείς τα μεγάλα έργα που έγινα τα τελευταία 30 χρόνια στη χώρα μας
      Όταν διαπιστώσεις επί ποίων κυβερνήσεων έγιναν ( όχι εγκαινιάσθηκαν ), τότε ίσως η κομματική σου ηρωίνη σου επιτρέψεις να κάνεις την διαπίστωση, ότι ολα έγινα , όχι επί ΠΑΣΟΚ, αλλά με το ΠΑΣΟΚ!!
      Δυστυχώ καημένε είσαι εκτός χώρου και χρόνου!
      Σε τύφλωσε τόσο πολύ η κομματική σου εμπάθεια που δεν θα γιατρευτείς ΠΟΤΕ!
      Δεν σου ευχομαι περαστικά!!!!!
      ο
      πολύ Κακός
      γιά τις ανοησίες που γράφεις!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Είσε τόσο γελοίος που δε θα δώσω συνέχεια βλακοκομματόσκυλο του ΠΑΣΟΚ. Από τις τέσσερις αιτιάσεις που τις χαρακτηρίζω όλες εμπαιγμό, πιάνω μόνο την τρίτη: Διασφάλιση της Ευρωπαϊκής πορείας της χώρας που ασφαλώς διασφαλίστηκε με το ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο. Με αυτό το συνδικάτο στο οποίο άλλοι μας βάλανε και με τα χρήματά του οποίου ο αλήστου μνήμης ιδρυτής της συμμορίας σας εξαγόραζε επί δεκαετίες συνειδήσεις, γαντζοθήκατε στην εξουσία καταστρέφοντας ολοσχερώς τη χώρα.
      Τυφλό, εμπαθές κομματόσκυλο είσε εσύ και σίγουρα τέτοιο θα παραμείνεις γιατί το μυαλό σου μέχρι εκεί φθάνει. Κατάλαβέ το, δεν είναι ούτε 1975, ούτε 1981 γιά να περνάν αβρόχεις ποσί οι πασοκικές αρλούμπες. Το ΠΑΣΟΚ έχει τηυ μεγαλύτερη κυβερνητική παρουσία με ιστορικό εθνικής καταισχύνης. Ο Άκης ας φωτίζει το δρόμο σας.

      Διαγραφή
  7. ektos topou kai xronou!!! ta logia einai peritta!!! aisxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βασιλη ξυπνα,κριμα μετα τα οσα αιμετικα εχει κανει το πΑΣΟΚ(με μικρο π)να συνεχιζεις να το υποστηριζεις!!
    κριμα γιατι αν η νεα γενια συνεχιζει να υποστηριζει αυτα τα καθαρματα το μελλον διαγραφεται ζοφερο...ΚΡΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Όσοι διαφωνούν με το άρθρο να μας πουν τι θα ψηφίσουν στις εκλογές και για ποιο λόγο...να"

    Οτιδήποτε εκτός από το σίχαμα που ακολουθείτε. Τσιτσιολίνα, Τζούλια, Αλόμα, αλλά Ο-Χ-Ι την καραξεφτίλα τη δικιά σας.
    Θέλετε να λέγεστε και "νεολαία" δε ντρέπεστε.
    Σε λίγο πασόκ δε θα υπάρχει, και οι μπαμπάδες σας θα ψάχνουν άλλο κόμμα για να τους ταΐζει, αλλά η ρετσινιά του πασόκου θα είναι επάνω σας για όλη σας τη ζωή.
    Ακούς εκεί "νεολαία πασόκ"... μου έρχεται εμετός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα παιδάκι μου πρέπει να σε δει γαστρεντερολόγος ! Κάτι πρέπει να έχεις φάει και μπορείς να το χωνέψεις! Σου έπεσε βαρύ! Όμως θα το συνηθίσεις, δεν πειράζει!
      Κυρίως όμως να προσέξεις την ψυχική σου υγεία! Πρέπει να είσαι ψυχικά βαριά άρρωστο!
      Η τάση γιά εμετό παρέρχεται, η μαλάκυνση εγκεφάλου θα σε ακολουθεί γιά πολλά- πολλά χρόνια!
      Ότιθετικό έγινε σ΄ αυτή τη χώρα, έγινε μόνο από ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ κυβερνήσει!!!!!!!!!!!

      Όπως Εσύ Ανώνυμος

      Διαγραφή
    2. Από εσάς που κράζετε θα μας πει κανείς τι θα ψηφίσει??????????

      Διαγραφή
    3. Σας το κρατάμε για έκπληξη τι θα ψηφίσουμε στις 6 Μαιου θα το μάθετε.

      Διαγραφή
  10. ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΑΤΑΚΙΑ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΩΣ ΝΕΟΛΑΙΑ; ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ; ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΙ; ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ; ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗ; ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΧΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ!!! ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΛΗ ΠΟΡΤΑ ΟΜΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ντροπή! Στις 6/5 ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ νεα δημοκρατία-πασοκ και όλους τους παρατρεχάμενούς τους όπως ο εικονιζόμενος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα τι ... πέφτει από τα κομματόσκυλα για μια θέση (ακόμα) στη πράσινη διαφθορά....Γελοίοι και αναξιοπρεπείς, όπως πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιά τον επικίνδυνο της 04:10 Βρε μπουνταλά στις 4 πμ το πρωί τι διάλο έκανες; Δεν κοιμάσαι! Τόσο πολύ σε απασχολούν , οι κατά την άποψή σου ανοησίες , του ΠΑΣΟΚ!!! Πρέπει να είσαι πράγματι ψυχοπαθείς!!!! Πρέπει να είσαι αμόρφωτος και ανάγωγος!!!! Πρέπει να είσαι ένα φασιστοειδές του επικινδυνότερου είδους!!!!! Τελικά είσαι ..........είσαι αξιοπρεπής!! .......... Έχω πολλούς φίλους και συγγενείς νεοδημοκράτες, που είναι πραγματι, σωστοί, δημοκράτες, ευπρεπείς, όχι ανάγωγοι σαν εσένα, δηλ. ωραίοι άνθρωποι και όχι σαν εσένα ΑΘΛΙΟΙ!!!! Όπως εσύ... ανώνυμος Με 216 Ευρώ μπορείς να βρεις ποιος σε επιπλήττει!!!

      Διαγραφή
  13. Για ακόμα μια φορά θα στο πώ. Τί κρίμα, νέο παιδι και ασχολείσαι ακόμα με αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή