Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Αστυνομικά Νέα



Σύλληψη αλλοδαπού για μεταφορά λαθρομετανάστριας
Συνελήφθη χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, σε δύσβατη ορεινή περιοχή της Ελληνοαλβανικής μεθορίου, 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για μεταφορά 24χρονης μη νόμιμης μετανάστριας.
Συγκεκριμένα, κατόπιν αστυνομικής επιχείρησης σε δύσβατη ορεινή διάβαση της Ελληνοαλβανικής μεθορίου καταλήφθηκε ο 29χρονος, ως οδηγός βουνού να οδηγεί πεζός την 24χρονη ομοεθνή του, μη νόμιμη μετανάστρια προς το εσωτερικό της Χώρας,  έναντι χρηματικής αμοιβής.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς. 


Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού
Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εθνική οδό Κρυσταλλοπηγής - Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν 24χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Φλώρινας, με το οποίο κατηγορείται για αποπλάνηση και βιασμό ανηλίκου κατ΄ εξακολούθηση.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς. 

2 σχόλια:

  1. ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ22 Απριλίου 2012 στις 11:21 π.μ.

    ΕΥΓΕ στο Α/Τ φλωρινης !!!για μια ακομη φορα εκανε σωστα την δουλεια του ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΠΡΩΙ θυμηθηκε τον ξεχασμενο νομο του Παπαθεμελη ,αλλα δεν θυμηθηκε ποσοι εργαζομενοι ισως δεν πληρωθουν,ποσοι επιχειρηματιες δεν θα μπορεσουν να πληρωσουν τις υποχρεωσεις τους ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ .Ε Λ Ε Ο Σ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να κάνουμε..., αφού ο εξ ΑΘηνών Διοικητής θέλει να φύγει - να τον μεταθέσουν - απο τη Φλώρινα και για να το πετύχει δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει κάθε είδους μοχλό πίεσης ..ΚΑΡΦΊ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΕΞΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥ!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή